26 / 04 / 2024

Samsung Galaxy Z Flip4 fiyatları açıklandı! Ön sipariş fırsatını kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy Z Flip4 fiyatları açıklandı! Ön sipariş fırsatını kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeni Galaxy Z Flip, kullanıcıların sevgisini zenginleştiren devrim niteliğinde özelleştirme özellikleriyle öne çıkıyor. Peki, Samsung'un yeni gözdesi Samsung Galaxy Z Flip4 fiyatları ne kadar? Samsung Galaxy Z Flip4 kaç TL? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Yeni Galaxy Z Flip, kullanıcıların sevgisini zenginleştiren devrim niteliğinde özelleştirme özellikleriyle öne çıkıyor. Kompakt tasarım ve gelişmiş teknik özellikler olağanüstü bir deneyim sunar. Kullanıcılar,  grup selfie'leri ve telefona dokunmadan eller serbest video kaydı için FlexCam özelliğini etkinleştirmek için yeni Galaxy Z Flip'in kapağını açabilir. 

Samsung, Meta ve FlexCam  ile işbirlikleri sayesinde; Instagram, WhatsApp ve Facebook gibi popüler sosyal platformlar için optimize ediliyor. 

Yeni katlanabilen telefon Samsung Galaxy Z Flip4'e dev kampanya! Bu fırsatı kaçırmayın! 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...Kullanıcılar, Quick Snap'i destekleyen güncellenmiş  ana kamerayı kullanarak kapak ekranında yüksek çözünürlüklü selfie'ler çekebilir. Ayrıca, Anlık Görüntü modunda yüksek tanımlı video kaydediyorsanız, esnek moda kolayca geçebilir ve videonuzu kesmeden eller serbest kayda devam edebilirsiniz. 

İçerik üreticilerine ve vlogger'lara önemli kolaylıklar getiriyor. Kullanıcılar artık yeni Galaxy Z Flip ile portre modunda selfie'ler çekebilir ve Quick Capture ile bunları tam boyutta önizleyebilir.

Peki, Samsung'un yeni gözdesi Samsung Galaxy Z Flip4 fiyatları ne kadar? Samsung Galaxy Z Flip4 kaç TL? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön