20 / 04 / 2024

Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 tanıtıldı! Fiyatı dudak uçuklattı! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 tanıtıldı! Fiyatı dudak uçuklattı! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Dünaynın Teknoloji devi Samsung, Samsung Unpack etkinliğini sonunda düzenledi. Fiyatını görünce aklınız başınızdan uçacak! Peki, Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Dünaynın Teknoloji devi Samsung, Samsung Unpack etkinliğini sonunda düzenledi. Samsung'un en ilginç serisinin yeni üyeleri bu etkinlikte tanıtıldı! Samsung Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4'ün tanıtımı gerçekleştirildi.

SAMSUNG GALAXY Z FLIP4 ESKİSİNDEN DAHA DA ÖZEL!

Yeni Galaxy Z Flip, kullanıcıların favorilerini zenginleştiren çığır açan kişiselleştirme özellikleriyle dikkat çekiyor. Kompakt tasarım ve gelişmiş teknik özellikler, olağanüstü bir deneyim sağlar. Kullanıcılar, telefonlarına dokunmadan grup selfie'leri ve eller serbest videolar çekmek için FlexCam özelliğini etkinleştirmek için yeni Galaxy Z Flip'ün kapağını açabilirsiniz.

Samsung, Meta ve FlexCam  ile işbirlikleri sayesinde. Instagram, WhatsApp ve Facebook gibi popüler sosyal platformlar için optimize edilmiştir. Kullanıcılar, güncellenmiş Quick Snap özellikli ana kamerayı kullanarak kapak ekranında yüksek çözünürlüklü özçekimler yapabilirler. Ayrıca, Hızlı Çekim modunda yüksek tanımlı video kaydediyorsanız, sorunsuz bir şekilde Esnek moda geçebilir ve videonuzu duraklatmadan eller serbest kayda devam edebiliyorsunuz. Bu da içerik üreticileri ve vloggerlar için önemli bir kolaylık sağlıyor. Kullanıcılar, artık yeni Galaxy Z Flip ile portre özçekimleri çekebilir ve Hızlı Çekim özelliğini kullanarak bunları gerçek fotoğraf boyutunda önizleyebiliyor.

 Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 tanıtıldı! Fiyatı dudak uçuklattı! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Galaxy Z Flip4’ün gücünü Snapdragon® 8+ Gen 1 işlemcisinden alan, yüzde 65 daha parlak sensöre sahip iyileştirilmiş kamerasıyla  fotoğrafları ve videoları, gündüz veya gece  daha keskin ve daha kararlı görünüyor.

Gerçek bir eller serbest deneyimi için tasarlanan Galaxy Z Flip, tüm kapak ekranından arama yapmanızı ve mesajları yanıtlamanızı sağlar. Galaxy Z Flip,  daha fazla fotoğraf çekmenize, daha fazla içerik izlemenize ve şarjlar arasında bağlantıda kalmanıza olanak tanıyan yükseltilmiş 3.700 mAh pil içeriyor.

Galaxy Z Flip tarafından da desteklenen ultra hızlı şarj özelliği artık telefonunuzu 30 dakikada yüzde 50'ye kadar şarj edebiliyor. Bu, kullanıcıların pil düşük olduğunda bile bağlantıda kalmalarını sağlıyor.

Galaxy Z Flip, daha ince menteşeler, yivli kenarlar, arkada kontrast oluşturan buzlu cam ve metal çerçeve ile Samsung'un en özel tasarımlarından birine sahip oluyor.

Galaxy Z Flip'lerini özel yazı tipleri, simgeler, kapak ekranı ve ana ekran için Galaxy temalarıyla tamamen özelleştirebiliyor. Kullanıcılar ayrıca yeni saat tasarımı resimleri, fotoğraflar, GIF'ler ve hatta videolar gibi çeşitli formatlarda arka planlı kendi kapak ekranlarını oluşturabiliyorlar.

Peki, Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön