29 / 03 / 2024

Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 tanıtıldı! Fiyatı dudak uçuklattı! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 tanıtıldı! Fiyatı dudak uçuklattı! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Dünaynın Teknoloji devi Samsung, Samsung Unpack etkinliğini sonunda düzenledi. Fiyatını görünce aklınız başınızdan uçacak! Peki, Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...



SAMSUNG GALAXY Z FOLD4: YÜKSEK PERFORMAS VE DAYANIKLILIK BİR ARADA!

Yeni Galaxy Z Fold, Samsung'un Galaxy ekosistemindeki yenilik geleneğinin bir sonucu ve Samsung'un şimdiye kadar yarattığı en güçlü akıllı telefon olarak öne çıkıyor. Galaxy Z Fold, kapağı açık, kapalı veya esnek moddayken çok daha işlevsel bir cihaz. 
 
 Çoklu görev, kullanıcıların hareket halindeyken daha fazlasını yapmasına olanak tanıyan Galaxy Z Fold
 ile her zamankinden daha kolay. Yeni görev çubuğu, PC benzeri bir düzen sağlarken en çok kullandığınız uygulamalarınıza kolay erişim sağlar. Yeni kaydırma hareketleri sayesinde çoklu görev aynı zamanda daha duyusal ve duygusal odaklı bir deneyimdir. Tam ekran uygulamalar anında açılır, ancak pencere olarak da kullanılabilir. Kullanıcılar, farklı çoklu görevler için ekranı iki veya üç parçaya bölebilir. 

 Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 tanıtıldı! Fiyatı dudak uçuklattı! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Samsung'un Google ve Microsoft ile işbirliği, çoklu görev kavramına yeni bir boyut getiriyor. Chrome ve Gmail gibi Google uygulamaları artık sürükle ve bırak özelliğini destekliyor. Kullanıcıların bağlantıları, fotoğrafları ve diğer öğeleri bir uygulamadan diğerine hızla kopyalayıp yapıştırmasına olanak tanır. "Google Meet" sayesinde kullanıcılar daha fazla kişiyle bağlantı kurabilir ve görüntülü görüşme yapabilir. Bu arada YouTube'daki videoları birlikte izleyebilir veya birlikte oyun oynamak gibi  sanal etkinliklerin keyfini
çıkarabilirsiniz. Microsoft Office  ve Microsoft Outlook'un tam paketi, daha fazla bilgi ve içerikle çalışmayı kolaylaştırmak için katlanabilir ekrandan da yararlanır. Çoklu görev deneyimi "S Pen" özelliğiyle tamamlanırken, kalem yuvalı dikey kasa hareket halindeyken çizim yapmanıza ve not almanıza olanak tanır.

Galaxy Z Fold, yükseltilmiş 50 MP geniş açıya sahiptir Lens ve  sayesinde çarpıcı fotoğraflar ve videolar çekin. 30x uzay zum lensi. Fotoğraf modunda büyütülmüş yakınlaştırma haritası, çift önizleme ve arka kamera özçekimi dahil olmak üzere farklı kamera modları kullanıcı deneyimini bir sonraki seviyeye taşıyor. Daha büyük piksel boyutu, yüzde 23 daha parlak sensör ve gelişmiş işlem gücü, kullanıcıların geceleri bile en keskin görüntüleri yakalamasını sağlıyor.

Peki, Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

 Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 tanıtıldı! Fiyatı dudak uçuklattı! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

SAMSUNG GALAXY Z SERİSİ 10 AĞUSTOS FİYAT LİSTESİ

Samsung Galaxy Z Flip4 için Turkcell’in resmî satış sitesinde 8 GB RAM + 128 GB depolama için 26 bin TL fiyat etiketi göründü. Samsung Galaxy Z Fold4 içinse 12 GB RAM + 256 GB depolama özelinde tam 40 bin TL fiyat etiketi karşımıza çıktı. 

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Arçelik derin dondurucular kaç TL? Ağustos 2022 derin dondurucu fiyat listesi 10 Ağustos 2022...

İstanbul Hali sebze meyve fiyatları yayımlandı! İşte 10 Ağustos 2022 İstanbul Hali sebze meyve fiyat listesi

Geri Dön