19 / 04 / 2024

S Pen ile beraber gelen Samsung Galaxy Z Fold4 fiyatlarında son dakika! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

S Pen ile beraber gelen Samsung Galaxy Z Fold4 fiyatlarında son dakika! 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeni Galaxy Z Fold, Samsung'un Galaxy ekosistemindeki yenilik geleneğini temel alıyor ve Samsung'un şimdiye kadar geliştirdiği en güçlü akıllı telefon olarak öne çıkıyor. Peki, Samsung Galaxy Z Fold4 fiyatları ne kadar? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Yeni Galaxy Z Fold, Samsung'un Galaxy ekosistemindeki yenilik geleneğini temel alıyor ve Samsung'un şimdiye kadar geliştirdiği en güçlü akıllı telefon olarak öne çıkıyor. Galaxy Z Fold, kapağı açık veya kapalı veya esnek moddayken daha fazla işlevselliğe sahip bir cihazdır. Galaxy Z Fold ile çoklu görev her zamankinden daha kolay ve kullanıcılar artık hareket halindeyken daha fazlasını yapabilir. Yeni görev çubuğu, sık kullanılan uygulamalara kolay erişim sağlarken PC benzeri bir düzen sunar. Çoklu görev aynı zamanda yeni kaydırma hareketleri sayesinde daha duygu ve his odaklı bir deneyim sağlar. Tam ekran uygulamalar anında açılırken aynı zamanda pencere olarak da kullanılabilirler. Kullanıcılar, farklı çoklu görev görevlerini gerçekleştirmek için ekranlarını ikiye veya üçe bölebilir. Çoklu görev deneyimi 'S Pen' işleviyle tamamlanırken, kalem yuvalı dikey taşıma çantası sayesinde hareket halindeyken çizim yapabilir ve notlar alabilirsiniz. 
 Samsung Galaxy Z Flip4 ve Z Fold4 tanıtıldı! Fiyatı dudak uçuklattı! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...Galaxy Z Fold, yükseltilmiş 50MP geniş açılı lensi ve 30x Space Zoom lensi sayesinde harika fotoğraflar ve videolar çekebilir. Fotoğraf modunda daha büyük bir yakınlaştırma haritası, çift önizleme ve bir arka selfie kamerası da dahil olmak üzere çeşitli kamera modları kullanıcı deneyimini bir sonraki seviyeye taşıyor. Daha büyük piksel boyutu, yüzde 23 daha parlak sensör ve gelişmiş işlem gücü sayesinde kullanıcılar geceleri bile en net görüntüleri yakalayabilir.

Peki, Samsung Galaxy Z Fold4 fiyatları ne kadar? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön