25 / 04 / 2024

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Opel Combo Life'a bakın! İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin fiyat listesini merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Opel Combo Life için 12 ay yüzde 1,49 faiz imkanı sağlanıyor. Peki Opel Combo Life'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat



Yeni bir ticari araç almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında bulunan Opel Combo Life'ın Ağustos ayı fiyat listesi merak ediliyor.

Ağustos ayı fiyatları merak edilen ve araştırılan Opel Combo Life, binek otomobilin teknolojisini, konforunu ve gücünü; ticari araçların ferahlığı ile genişliğini bir araya getiriyor.

Tüm ticari araçları bir kenara bırakın hemen Opel Combo Life a bakın! İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Ticari araç arayanların en çok araştırdığı modeller arasında yer alan Combo Life'ta 1,49 faiz imkanı sağlanıyor. Söz konusu ticari araç Edition, Elegance ve Ultimate olmak üzere 3 farklı model ile satılıyor.

1.355 litrelik bagaj hacmi ve arka sırada katlanabilen 3 koltuğuyla dikkat çeken Opel Combo Life'ın merakla beklenen Ağustos ayı fiyat listesi de belli oldu.

Peki Opel Combo Life'ın Ağustos ayı fiyatları ne kadar? En ucuz Opel Combo Life ne kadar? İşte Combo Life 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Geri Dön