25 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne dev indirim! Bu kampanyayı bir köşeye not edin! Aygaz, İpragaz, Mogaz 6 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne dev indirim! Bu kampanyayı bir köşeye not edin! Aygaz, İpragaz, Mogaz 6 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne zam yağmurundan sonra indirim geldi! Yüzde 147 zam sonrası indirimi görenler gözlerine inanamadı! Peki, mutfak Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Kampanyalı tüp fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Mutfak tüpüne, 2021 yılından beri toplamda yüzde 147 oranında zam uygulandı! Doğalgaz yerine hesaplı bulununarak tercih edilen mutfak tüpünün fiyatları vatandaşın aklını başından aldı! Bir indirim bir zam derken mutfak tüpünde hatlar karıştı!

Mutfak tüpüne en son bu ayın başında zam uygulanmıştı. Zammın ardından mutfak tüpüne İpragaz'dan dev indirim geldi! Her yeni güne zam ile gözlerini açan mutfak tüpüne gelen bu indirim vatandaşın yüzünü güldürdü! 

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, İpragaz, Milangaz 1 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de enerji sektöründe bir öncü olarak tanınan İpragaz, 12 kiogramlık büyük mutfak tüpüne özel inanılmaz bir indirim yaptı! Milyonlarca insanın tercihi olan İpragaz tarafından hayata geçirilen kampanyadan yaralanmak için İpragaz'ın mobil uygulaması iPApp'ı akıllı cep telefonunuzu indirmeniz gerekiyor peşinden ise uygulama üstünden 12 kilogramlık büyük mutfak tüpünü satın almanız yeterli olacak.

Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Kampanyalı tüp fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz! İşte 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön