25 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne yüzde 66 zam, tencereler dolsa da kaynamıyor! Aygaz, İpragaz, Mogaz... 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne yüzde 66 zam, tencereler dolsa da kaynamıyor! Aygaz, İpragaz, Mogaz... 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne son dört ayda yüzde 66 zam yapıldı! Fiyatlar uçuşa geçti! Artık tencere dolsa da yemek pişmiyor! Peki, Mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Geçtiğimiz son dört ay içinde, doğal gaz ve akaryakıt zamları derken mutfak tüpüne de büyük zamlar uygulandı! Mutfak tüpü 2022 senesinin en çok zamlanan ürünleri arasında yerini aldı.

Mutfak tüpüne, 2021 senesinden bu yana yüzde 66 zam uygulandı! Henüz mayıs ayında başka bir zam uygulanmadı fakat pek çok kişi son zamanlarda yapılan akaryakıt zamları ile birlikte mutfak tüpüne yine büyük zamlar geleceğinden korkuyor. Vatandaş, faturalar çok fazla geliyor diye mutfak tüpüne yönelmişken mutfak tüpüne gelen uçuk zamlardan sonra mutfakta tencereler dolu olsa da artık pişmiyor!

Mutfak tüpüne yüzde 66 zam, fiyatları patlattı! Aygaz, İpragaz, Mogaz... 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...MUTFAK TÜPÜNE YÜZDE 66 ZAM, TENCERELER DOLSA DA PİŞMİYOR! AYGAZ, İPRAGAZ, MOGAZ... 8 MAYIS 2022 FİYAT LİSTESİ...

Vatandaşı bu kez patlayan tüp değil patlayan fiyatlar korkuttu! 4 kişilik çekirdek bir ailenin, 12 Kilogramlık bir mutfak tüpü ortalama olarak bir ay kullanabildiğini düşünürsek bir ailenin mutfak tüpüne ödeyeceği senelik ücret neredeyse 3 bin lirayı aşıyor fakat geçen sene bu ücret yaklaşık olarak bin 600 liraydı.

Peki, Mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön