19 / 04 / 2024

Mutfak tüpü, 5 ayda yüzde 141 zamlandı! Fiyatlar şaşkına çevirdi! Aygaz, İpragaz, Milangaz 22 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpü, 5 ayda yüzde 141 zamlandı! Fiyatlar şaşkına çevirdi! Aygaz, İpragaz, Milangaz 22 Mayıs 2022 fiyat listesi!

İndirim haberlerinin hemen ardından mutfak tüpüne inanılmaz bir zam geldi! Daha yeni indirim haberi gelen mutfak tüpüne yine zam yapıldı! Bir senede mutfak tüpü yüzde 141 zamlandı! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...



İndirim haberlerinin hemen ardından mutfak tüpüne inanılmaz bir zam geldi! Daha yeni indirim uygulanan mutfak tüpüne yine zam yapıldı! Bir senede mutfak tüpü yüzde 141 zamlandı!

2022 senesinin gelişi ile beraber zam zam üstüne zam haberleri gelen mutfak tüpü neredeyse lüks oldu! Mutfak tüpüne, 2021 senesinden bu yana  toplam yüzde 141 zam uygulandı! Masraflarını kısmak için mutfak tüpünü tercih eden vatandaşlar ise yeni fiyatlar ile birlikte hayatının şokunu yaşadı! Vatandaş her ay yeni bir zam uygulanan mutfak tüpü fiyatları karşısında ne yapacağını şaşırdı! Mutfak tüpüne indirim haberi gelmişti bu durum biraz da vatandaşın yüreğine su serpmişti fakat hemen ardından ise tüpe yeni bir zam geldiği duyuruldu!

Mutfak tüpüne bir zam daha! Tüp değil fiyatlar patladı! İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...MUTFAK TÜPÜ 5 AYDA YÜZDE 141 ZAMLANDI! FİYATLAR ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!  İŞTE AYGAZ, İPRAGAZ, MİLANGAZ 22 MAYIS 2022 FİYAT LİSTESİ...

LPG'ye uygulanan zamların ardından mutfak tüplerine zam geldi! Mutfak tüpüne son on yılda 386 zam yapıldıı! 10 sene önce 4 kişilik çekirdek bir ailenin mutfak tüpüne 780 liralık bir bütçe ayırması yeterli oluyordu fakat bu sene 3 bin 700 liralık bir bütçe ayırılması bile yeterli olmayabiliyor! 2012’de fiyatı 65 lira olan büyük tüp bu sene 300 liranın üzerine çıktı!

Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön