26 / 04 / 2024

Mutfak tüpünde dev kampanya başladı! Büyük tüpe 49 TL indirim geldi! Aygaz, İpragaz, Mogaz 16 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpünde dev kampanya başladı! Büyük tüpe 49 TL indirim geldi! Aygaz, İpragaz, Mogaz 16 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne indirim geldi! Bu kez zamlar değil indirim konuşulacak! Tepkilerin ardından mutfak tüpüne özel indirimli bir kampanya yaptı! Peki, büyük tüp fiyatları ne kadar? İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...



2022'ye girildiğinden beri zam üstüne zam alan mutfak tüpü neredeyse lüks oldu! Zam yağmuruna maruz kalan mutfak tüpü, pek ailenin ekonomisini derinden sarstı! 

Mutfak tüpüne, 2021 senesinden beri toplam yüzde 66 zam uygulandı! Doğalgaz yerine hesaplı olsun diye mutfak tüpünü tercih eden kişiler ise bu zamlar karşısında ne yapacağını şaşırdı! Her yeni güne yeni bir zam ile başlayan mutfak tüpüne mayıs ayında zam beklenirken, vatandaşın tepkileri üzerine indirim geldi! Tepkiler üzerine indirim yapılan mutfak tüpüne özel kampanyalar da uygulandı!

Mutfak tüpüne son 4 ayda yüzde 66 zam geldi! Aygaz,İpragaz ve Milangaz... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

MUTFAK TÜPÜNDE DEV KAMPANYA BAŞLADI! FİYATLAR DİBİ GÖRDÜ! AYGAZ, İPRAGAZ, MOGAZ... 16 MAYIS 2022 FİYAT LİSTESİ

Halkın bir süreliğine rahat nefes almasına yardımcı olacak indirimin devamının gelip gelmeyeceği de birçok insan tarafından merak konusu oldu! Geçtiğimiz ay 300 lirayı aşarak rekora koşan  mutfak tüpü fiyatları indirimle beraber 2022 öncesi fiyatlarına dönecek gibi gözüküyor...

Türkiye'de enerji sektöründe bir öncü olan İpragaz, mutfak tüpüne özel hesaplı bir kampanya başlattı! Milyonlarca kişinin tercih ettiği İpragaz'ın hayata geçirdiği kampanya'dan faydalanmak için İpragaz'ın mobil uygulaması iPApp uygulamasını akıllı cep telefonunuzu indirmeniz gerekiyor ardından ise uygulama üzerinden 12 kilogramlık mutfak tüpünü satın almanız yeterli olacak.

Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön