28 / 03 / 2024

Tüp alacaklara müjde! Bir tek o tüp markası zamlanmadı! İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz 18 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Tüp alacaklara müjde! Bir tek o tüp markası zamlanmadı! İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz 18 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Bir sene içinde mutfak tüpüne yüzde 141 zamlanan başka bir zam haberi daha geldi! Zam haberinin ardından enerji şirketleri fiyatlarını hemen güncelledi fakat bir marka henüz zam yapmadı! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Daha yeni indirim haberleri gelen mutfak tüpüne zam geldi! Bir sene içinde mutfak tüpüne yüzde 141 zam yapıldı! Zam haberinin ardından enerji şirketleri fiyatlarını hemen güncelledi fakat bir marka henüz zam yapmadı!

2022 ile beraber zam üstüne zam gelenmutfak tüpü neredeyse lüks oldu! Mutfak tüpüne, 2021 senesinden bu yana toplam yüzde 66 zam yapıldı! Daha masrafsız olsun diye mutfak tüpüne yönelen kişiler her ay yapılan zamlar karşısında şaşkına döndü! Bir önceki indirim yapılan mutfak tüpüne ertesi gün büyük bir zam geldi! Her yeni güne yeni bir zam ile başlayan mutfak tüpüne indirimin hemen peşinden zam gelince vatandaşlar isyan etti!

Mutfak tüpüne son 4 ayda yüzde 66 zam geldi! Aygaz,İpragaz ve Milangaz... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

1960’ların başından beri enerji sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan Milangaz mutfak tüpüne zam yapmadı! Hala indirimli fiyatları ile satış yapan Milangaz'ın zam yapıp yapmayacağı ise vatandaşlar tarafından merak konusu oldu!

Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön