27 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne bir zam daha! Herkes isyan etti! Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne bir zam daha! Herkes isyan etti! Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Mutfak tüpüne dün indirim haberi gelmişti bugün ise zam haberi geldi! Bir sene içinde mutfak tüpüne yüzde 141 zam yapıldı! Peki, büyük tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Yüzde 43,71’in üzerinde zam gelen çaydan sonra tüpe de bugün büyük bir zam geldi. Daha yeni indirim haberleri gelen mutfak tüpüne zam geldi! Bir sene içinde mutfak tüpüne yüzde 141 zam yapıldı! 

2022'ye girildiğinden beri zam üstüne zam alan mutfak tüpü neredeyse lüks oldu! Mutfak tüpüne, 2021 yılından beri toplam yüzde 66 zam uygulandı! Doğalgaz yerine masrafsız olsun diye mutfak tüpünü tercih eden kişiler her ay gelen zam karşısında şaşkına döndü! Mutfak tüpüne dün indirim haberi gelmişti bugün ise zam haberi geldi! Her yeni güne yeni bir zam ile başlayan mutfak tüpüne indirimin ardından zam gelince vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı.

LPG'de yaşanan fiyat artışıyla birlikte bugünden itibaren mutfak tüplerine 10 lira zam yapıldı. 

Mutfak tüpüne bir zam daha! Herkes isyan etti! Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi!10 SENEDE YÜZDE 386 ZAMLANDI!

Mutfak tüpü son on senede 386 zamlandı! 10 sene önce çekirdek bir ailenin mutak tüpü için 780 liralık bir bütçe ayırması yeterli olurken bu sene 3 bin 700 liranın üstünde bir bütçe ayırması gerekiyor! Büyük tüp, 2012’de fiyatı 65 liraydı.

Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön