19 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne indirim geldi! Aygaz, İpragaz, Mogaz... İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne indirim geldi! Aygaz, İpragaz, Mogaz... İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne son dört ayda yüzde 66 zam uygulanmıştı! Gelen tepkilerin üzerine mayıs ayında indirim haberi geldi! Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Geçtiğimiz son dört ay içinde, doğal gaz ve akaryakıt zamları derken mutfak tüpüne de büyük zamlar uygulandı! Mutfak tüpü 2022 senesinin en çok zamlanan ürünleri arasında yerini aldı.

Mutfak tüpüne, 2021 senesinden bu yana yüzde 66 zam yapıldı! Faturalar çok fazla geliyor diye mutfak tüpüne yönelen kişiler gelen uçuk zamları görünce şok oldu! Her ay zamlandıkça zamlanan mutfak tüpüne mayıs ayı için güzel haber geldi! Vatandaşların artan tepkisi üzerine büyük şirketler bir bir mutfak tüpüne indirim yaptı!

Mutfak tüpüne son 4 ayda yüzde 66 zam geldi! Aygaz,İpragaz ve Milangaz... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

MUTFAK TÜPÜNE İNDİRİM GELDİ! AYGAZ, İPRAGAZ, MOGAZ... İŞTE 12 MAYIS 2022 FİYAT LİSTESİ...

4 kişilik çekirdek bir ailenin, 12 Kilogramlık bir mutfak tüpü ortalama olarak bir ay kullanabildiğini düşünürsek mutfak tüpü için yıllık olarak ayırılması gereken bütçe 3 bin lirayı aşıyor! Gelen indirimle beraber insanlar rahatlayacak gibi gözüküyor!

Peki, mutfak tüpü fiyatları ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz... İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön