20 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne yüzde 141 zam sonrası indirim müjdesi! Aygaz, İpragaz, Milangaz ve Mogaz 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne yüzde 141 zam sonrası indirim müjdesi! Aygaz, İpragaz, Milangaz ve Mogaz 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne inanılmaz indirim geldi! Bu kez zamların ardından gelen indirim konuşulacak! Tepkilerin üzerine mutfak tüpüne özel indirimli bir kampanya başlatıldı! Peki, büyük tüp fiyatları ne kadar? İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...



2022'ye girildiğinden beri zam üstüne zam alan mutfak tüpü neredeyse lüks oldu! Zam yağmuruna maruz kalan mutfak tüpü, pek ailenin ekonomisini derinden sarstı! 

Mutfak tüpüne, 2021 senesinden bu yana toplam yüzde 141 zamlandı! Doğalgaz yerine hesaplı olduğunu düşünülerek mutfak tüpünü tercih eden kişiler, zamlar karşısında ne yapacağını şaşırdı! Bir indirim ardından hemen zam derken ne yapacağını şaşıran vatandaşlar isyan etti! Her yeni güne zam ile başlayan mutfak tüpüne geçtiğimiz günlerde yine zam yapıldı! Bu kez vatandaşın tepkileri üzerine indirim haberi geldi! 

Halkın bir süreliğine kafasının rahatlamasına yardımcı olacak indirimin devamının gelip gelmeyeceği de pek çok kişi tarafından merak edildi. Son zamlar ile birlikte 300 lira sınırını geçerek rekora koşan  mutfak tüpü fiyatlarına indirim geldi!

Mutfak tüpüne bir zam daha! Tüp değil fiyatlar patladı! İşte Aygaz, İpragaz, Milangaz 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de enerji sektöründe bir öncü olarak tanınan İpragaz, mutfak tüpüne özel inanılmaz bir kampanya başlattı! Milyonlarca insanın tercih ettiği İpragaz'ın imza attığı kampanyadan yaralanmak için İpragaz'ın mobil uygulaması iPApp uygulamasını akıllı cep telefonunuzu indirmeniz gerekiyor ardından ise uygulama üzerinden 12 kilogramlık mutfak tüpünü satın almanız yeterli olacak.

Peki, büyük tüp fiyatları ne kadar? İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 24 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön