24 / 04 / 2024

Mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? 12 kg mutfak tüpü kaç TL 2022? Aygaz, İpragaz, Mogaz 28 Ağustos 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? 12 kg mutfak tüpü kaç TL 2022? Aygaz, İpragaz, Mogaz 28 Ağustos 2022 fiyat listesi

Ağustos ayının ilk günü zamlı fiyatıyla merak uyandıran mutfak tüpünde son durum ne? Vatandaşlar tüp fiyatlarını merakla takip ediyor. Peki, En ucuz büyük tüp ne kadar?  Aygaz, İpragaz, Mogaz 28 Ağustos 2022 fiyat listesi



Ağustos ayının ilk günü zamlı fiyatıyla merak uyandıran mutfak tüpünde son durum ne? Vatandaşlar tüp fiyatlarını merakla takip ediyor. "Büyük tüp fiyatları zamlandı mı? 12 kilo tüp kaç TL oldu? Aygaz tüp fiyatları ne kadar? İpragaz tüp fiyatları kaç TL? Mogaz'da 12 kiloluk tüp fiyatları ne kadar? Milangaz büyük tüpler kaç TL? En uzu tüp nerede satılıyor?" gibi sorularınıza yanıt arıyorsanız okumaya devam edin.

Mutfak tüpüne dev zam! Büyük tüp bir rekora koşuyor! Aygaz, İpragaz, Milangaz 1 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Halkın yakından izlediği mutfak tüpü fiyatları son on sene içinde toplam yüzde 386 zamlandı. Zam üstüne zam uygulanan mutfak tüpü fiyatları el yakıyor. Mutfak tüpüne son gelen zammın ardından, tüp fiyatları patladı! Mutfak tüpü fiyatlarını gören, ocağın altını kapatma telaşına düşüyor. Büyük tüp fiyatları, ocağınızı söndürecek.

Peki, Bu sene içinde rekor seviyeleri gören mutfak tüpü fiyatları ne kadar oldu? En ucuz büyük tüp ne kadar? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpü fiyatları kaç TL? Mutfak tüpüne zam mı gelecek? Büyük tüp fiyatlarına indirim geliyor mu? Ev tipi büyük tüp fiyatları ne kadar? 12 Kiloluk mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz mutfak tüpü fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön