26 / 04 / 2024

Yeni Range Rover Sport fiyatları ne kadar oldu? 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yeni Range Rover Sport fiyatları ne kadar oldu? 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yeni Range Rover Sport, SUV araçlar arasında yenilenen tasarımı ve özellikleriyle ön plana çıkıyor. Peki Yeni Range Rover Sport fiyatları ne kadar oldu? İşte Yeni Range Rover Sport 24 Ekim 2022 fiyat listesi...



Yeni Range Rover Sport, SUV araçlar arasında yenilenen tasarımı ve özellikleriyle sürücüleri cezbediyor. Hibrit ve tamamen elektrikli 2 farklı motor seçenekleriyle alıcılara sunulan Yeni Range Rover Sport, 510 beygir gücündeki araç 100 kilometre hıza yalnızca 5.4 saniyede erişebiliyor. 

Hibrit modeli 115 kilometre sürüşlü elektrik motoruyla dikkat çeken Yeni Range Rover Sport'a Ekim ayında zam gelip gelmediği araştırılıyor. 

Etkileyici farları, ızgarası ve yenilenmiş alt tamponuyla imzasını ortaya koyan Yeni Range Rover Sport, iç ve dış tasarımındaki yeniliklerle de araba alacakları cezbediyor. 

Yeni Range Rover Sport fiyatları ne kadar oldu? 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Yeni Range Rover Sport'ta 29 adet hoparlör, 2 büyük ekran, ön ve arka tamponlarında ince tasarlanmış LED aydınlatmalar bulunuyor. Araç, tkileyici farları, ızgarası ve yenilenmiş alt tamponuyla imzasını ortaya koyarken, düşük Hız Manevra Işıklarıyla loş alanlarda yolu aydınlatıyor. 

Etkileyici farları, ızgarası ve yenilenmiş alt tamponu, dinamik gövde yüzeyleri, kokpit tarzındaki sürüş pozisyonuyla güç ve konforu katlayan Yeni Range Rover Sport, sportif görünüme sahip. 

Aktif Gürültü Engelleme özelliğne, Kabin İçi Hava Arındırma Pro Sistemi'ne yer verilen araçta, geniş tasarımla sürücüye ve yolculara rahat bir yolculuk imkanı sunuluyor. Peki Yeni Range Rover Sport fiyatları ne kadar oldu? 24 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön