25 / 04 / 2024

Euro bölgesinde kırmızı alarm! Euro/TL ne kadar oldu? 24 Ekim 2022 euro kuru

Euro bölgesinde kırmızı alarm! Euro/TL ne kadar oldu? 24 Ekim 2022 euro kuru

Euro Bölgesi ekonomisinin durumu hakkında gösterge kabul edilen bileşik satın alma yöneticileri endeksi PMI, ekim ayında beklentilerin altında geldi. Peki euro kuru ne kadar oldu? 24 Ekim 2022 euro/TL...



Euro Bölgesi ekonomisinin durumu hakkında gösterge kabul edilen bileşik satın alma yöneticileri endeksi PMI, ekimde beklentilerin altında gelerek 47,1 seviyesinde açıklandı.

Euro Bölgesi ekonomisinin durumu hakkında gösterge kabul edilen imalat ve hizmet sektörlerini birlikte değerlendiren öncü bileşik satın alma yöneticileri endeksi (PMI), verileri bugün yayımladı.

 Euro bölgesinde kırmızı alarm! Euro/TL ne kadar oldu? 24 Ekim 2022 euro kuru

Bileşik satın alma yöneticileri endeksi ekimde beklentilerin altında gelerek 47,1 seviyesinde açıklandı. Geçtiğimiz ay nihai veri 48,1 seviyesinde kaydedilmişti.

İmalat PMI ise ekim ayında 46,6 ile 47,8 seviyesindeki beklentilerin altında geldi. Bu veride 50 puanın üstü büyümeyi, altı ise küçülmeyi gösteriyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön