23 / 04 / 2024

Mutfak tüpüne uçuran zam! Büyük tüp fiyatları 2023'te çıldırdı! Aygaz, Mogaz, Milangaz 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mutfak tüpüne uçuran zam! Büyük tüp fiyatları 2023'te çıldırdı! Aygaz, Mogaz, Milangaz 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz sene mutfak tüpüne inanılmaz zamlar yapılmıştı! Ocak 2023'ün gelişi ile mutfak tüpüne yeni yılın ilk zammı yapıldı! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 7 Ocak 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...



Geçtiğimiz yıl mutfak tüpü fiyatları tarihinin rekorlarını kırdı! 6 Ocak 2023'te mutfak tüpü fiyatlarına zam uygulandı! Yeni zam ile beraber zincirlerini kıran mutfak tüpü fiyatları, geçen sene bugün İstanbul'da 238.00 TL'ydi. Bu sene son zam ile 345.00 TL'yi buldu. Bu veriler ışığında mutfak tüpüne tam bir sene içinde zam yüzde  44,95 uygulandı. Mutfak tüpü fiyatları bulunduğunuz şehire göre değişiklik gösterebiliyor.

Mutfak tüpüne uçuran zam! Büyük tüp fiyatları 2023 te çıldırdı! Aygaz, Mogaz, Milangaz 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

On bir sene önce ise mutfak tüpü 66 TL'ye satılıyordu. 11 yıl sene içinde mutfak tüpü fiyatları yüzde 422 oranında yükseldi. 

Peki, geçtiğimiz sene içerisinde rekor seviyeleri gören mutfak tüpü fiyatları kaç TL? En ucuz 12 kg mutfak tüpü kaç TL? Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz'da mutfak tüpleri kaç TL'ye satılıyor? Mutfak tüpüne zam mı geldi? 12 kg tüp ne kadar?  Şişman tüp kaç kilo? Ev tipi büyük tüp fiyatları kaç TL? 12 Kiloluk mutfak tüpü fiyatları ne kadar? İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 1 Ocak 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön