26 / 04 / 2024

samsung galazy z flip4

samsung galazy z flip4

Teknoloji devi Samsung, Galaxy Z serisinin  yeni üyeleri  Z Flip4 katlanabilir akıllı telefonları için kullanıcılarına olmazsa olmaz bir kampanya sunuyor. Peki, Samsung Galaxy Z Flip4 fiyatları ne kadar? İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy Z Flip4 fiyatları açıklandı! Ön sipariş fırsatını kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Yeni Galaxy Z Flip, kullanıcıların sevgisini zenginleştiren devrim niteliğinde özelleştirme özellikleriyle öne çıkıyor. Peki, Samsung'un yeni gözdesi Samsung Galaxy Z Flip4 fiyatları ne kadar? Samsung Galaxy Z Flip4 kaç TL? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Kiralık cep ve PC pazarında talep de fiyatlar da yükseldi!

Bir aylığına Apple iPhone 13 Pro Max’i kiralamanın bedeli 3 bin 771 lira, Samsung Galaxy Z Fold 4’ün bedeli ise 2 bin 350 lirayı buluyor. Kiralama pazarının gelecek iki yılda 2 milyar lirayı aşması bekleniyor.

A101'den Samsung Galaxy Z Fold 3'e ''Aldın aldın'' ile 6.000 TL indirim! 28 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Samsung'un katlanabilir telefonu  Samsung Galaxy Z Fold 3, A101'de 6 bin TL indirimli olarak satışa sunuldu. Peki, A101'de Samsung Galaxy Z Fold 3 kaç TL? İşte 28 Ağustos 2023 Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyat listesi...

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

A101'den Samsung Galaxy Z Fold 3'e ''Aldın aldın'' ile 5.200 TL indirim!

Samsung'un katlanabilir telefonu  Samsung Galaxy Z Fold 3 A101'de 5.200 TL indirimli olarak satışa sunuldu. Peki, A101'de Samsung Galaxy Z Fold 3 kaç TL? İşte 21 Temmuz 2023 Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyat listesi...

Carrefour'dan Galaxy Z'ye muhteşem indirim! Haziran ayı fırsatını kaçırmayın

Carrefour yine kampanyasını yaptı ve Samsung Galaxy Z'ye CarrefourSA kart'a özel  yüzde 7 indirim yaptı. Samsung'un amiral gemisi telefonlafından ''Z'' serisi vatandaş tarafından da bi hayli tutulan modellerden olup indirimi duyanları çok sevindirdi. 

 Samsung hayranlarının merakla beklediği Galaxy Z Flip 5 özellikleri sızdırıldı! İşte muhtemel satış fiyatı

Ağustos ayında  Unpacked etkinliğinde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Z Flip5 modelinin fonksiyonları gün yüzüne çıktı. Piyasaya sızan özellikleri ve Türkiye satış fiyatını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

Motorola hayranlarına müjde! 1 Haziran'da tanıtılacak... İşte Motorola Razr 2023

Motorola Razr ile alakalı sızıntılar gelmeye başladı. Pixel Fold ve Samsung Galaxy Z Fold 4 gibi daha büyük katlanabilirler, katlandığında standart bir telefon gibi çalışırken, kapaklı telefonlarda tipik olarak bildirimler için iyi olan bir ekran şeridi bulunur.

Galaxy Z Fold 4'e Amazan'da çılgın indirim

Global anlamda en popüler e-ticaret sitesi olan Amazon'da indirimler devam ediyor. Samsung Galaxy Z Fold 4 modeline yaptığı indirim vatandaşın gündeminde. Siteden alımlarda büyük avantaj sunan Amazon müşterilerini bekliyor.

Katlanabilen akıllı telefon: Samsung Galaxy Z Fold 5 bomba gibi geliyor!

Samsung'un yeni modelleri Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5'in teknik özellikleri belirlendi ve şimdi sertifikasyon süreci başlatıldı.

Samsung Galaxy F54'ün teknik özellikleri gün yüzüne çıktı!

Cihazın kamera özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy F54'ün teknik özellikleri sızdırıldı ve çıkış tarihi tahmin ediliyor.

Samsung VC07R302MVP 750 W 3A Enerji Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 

Samsung elektrikli süpürge gelişmiş motor gücü sayesinde minimum enerji harcayarak maksimum güçte çalışır. 5 kademeli filtre sistemi ve 3 farklı çıkarılabilir aparatıyla temizlik işlemini gerçekleştirir. 

Android 14/One UI 6.0 almayacak Samsung cihazlar!

Hangi Samsung modellerinin Android 14/One UI 6.0 güncellemesi almayacağı konusu, merak edilen bir konudur. Şimdiye kadar belli olan tüm modelleri paylaşarak, bu konuda bilgi sahibi olmanızı sağlayabiliriz.

samsung galazy z flip4 Haberi

samsung galazy z flip4

Teknoloji devi Samsung, Galaxy Z serisinin  yeni üyeleri  Z Flip4 katlanabilir akıllı telefonları için kullanıcılarına olmazsa olmaz bir kampanya sunuyor. 31 Ağustos'a kadar geçerli kampanya kapsamında; Yeni Galaxy Z Flip alıcılarına "Galaxy Watch" sunulacak. Ayrıca Galaxy Z Flip4 satın alan müşteriler, telefonu kazara düşmelere ve ekrana zarar veren düşmelere karşı 1 yıl boyunca koruyan Samsung Care (SC) ekran koruyucu sigortasına da hak kazanıyor.

Yeni Galaxy Z Flip, kullanıcıların sevgisini zenginleştiren devrim niteliğinde özelleştirme özellikleriyle öne çıkıyor. Kompakt tasarım ve gelişmiş teknik özellikler olağanüstü bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar,  grup selfie'leri ve telefona dokunmadan eller serbest video kaydı için FlexCam özelliğini etkinleştirmek için yeni Galaxy Z Flip'in kapağını açabiliryor.

Samsung, Meta ve FlexCam ortaklığı ile Instagram, WhatsApp ve Facebook gibi popüler...