26 / 04 / 2024

Android 14/One UI 6.0 almayacak Samsung cihazlar!

Android 14/One UI 6.0 almayacak Samsung cihazlar!

Hangi Samsung modellerinin Android 14/One UI 6.0 güncellemesi almayacağı konusu, merak edilen bir konudur. Şimdiye kadar belli olan tüm modelleri paylaşarak, bu konuda bilgi sahibi olmanızı sağlayabiliriz.



Samsung kullanıcıları, uzun bir süredir bekledikleri Android 13 güncellemesini büyük ölçüde almaya başladılar. Bu konuda Koreli şirket oldukça hızlı davranarak, giriş, orta ve üst segmentteki modelleri için güncelleme paylaşımı yaptı. Ancak, Android 14/One UI 6.0 sürümü de yakın zamanda bekleniyor. Bu konuda merak edilen konulardan biri de hangi Samsung modellerinin bu güncellemeyi alamayacağıdır. Biz de bu modelleri sizlerle paylaşıyoruz.

 ANDROİD 14/ONE UI 6.0 ALMAYACAK SAMSUNG MODELLERİ

Samsung, önceki politikasını iki yıldan üç yıla yükselttiği yazılım güncelleme politikasını daha da ileriye taşıdı. Bazı cihazları için dört büyük Android işletim sistemi güncellemesi için destek verme sözü veren şirket, bu sayede geçtiğimiz yıllara kıyasla çok daha fazla modele Android 14/One UI 6.0 güncellemesi sağlayacak.

Samsung'un Galaxy S23 serisi, Android 14 ve One UI 6.0 güncellemesine ilk geçecek cihazlar olarak öngörülüyor. Bunun ardından eski S serisi amiral gemileri ve Ağustos ayında piyasaya sürülmesi beklenen Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 izleyecek. Ancak, Samsung'un 4 yıl destek sözünün dışında kalan, ancak yine de güncellemeyi alacak birçok cihazın da olduğu söyleniyor. Benzer şekilde, S10 serisi Android 13 güncellemesinde olduğu gibi, bazı modellerin Android 14 güncellemesini alamayabileceği belirtiliyor.


Geri Dön