19 / 04 / 2024

Ford Ranger'da mayıs ayına özel fiyatlar! Zamdan önce koşun! İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger'da mayıs ayına özel fiyatlar! Zamdan önce koşun! İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanan Ford Ranger'ın fiyatları güncellendi! Zamdan önce koşun siz de alın! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanan Ford Ranger'ın fiyatları güncellendi! 

Bu pikap, kullanıcıların yakıtlarının her bir damlasıyla daha fazla kilometre kat etmesine yardımcı olacak yeni, güçlü bir motor aralığına sahiptir. Bu motorlar ile pek çok kişinin kalbini kazanan Ranger; değişen koşullara ve arazi şartlarına sorunsuz şekilde uyum sağlayan gelişmiş, yeni bir şanzımanla desteklenmektedir. Start ve Stop Sistemi ve SYNCIII gibi çok sayıda yararlı teknoloji sayesinde bu dayanıklı pikap, kas gücüyle beyin gücünün mükemmel bir karışımıdır.

Ford Ranger da mayıs ayına özel fiyatlar! Zamdan önce koşun! İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...Ford Ranger işlerinizi halletmek için amaca özel tasarlandı. Her zamankinden daha fazla teknolojiyle donatılan, Avrupa'nın en çok satan pikap aracıyla daha akıllı çalışacaksınız. Şerit Takip Sistemi ve park sensörleri gibi gelişmiş sistemler dikkatinizi artıracak ve yolda kendinizi daha güvenli hissetmenizi sağlayacaktır. Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Eğim İniş Kontrol Sistemi ve Gelişmiş Otomatik Park Sistemi ise kontrolün daima sizde olmasına yardımcı olur.

Ford Ranger da mayıs ayına özel fiyatlar! Zamdan önce koşun! İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ford Ranger kullanıcılarını, yolcularını ve yoldaki diğer paydaşları korumak için bir dizi akıllı sistemlere sahip. Çarpışma Önleme Yardımı gibi bazı teknolojiler öncelikle bir olayın meydana gelme olasılığını azaltmaya çalışır. Hava yastıkları da dahil bir kısım teknoloji ise bir trafik kazası meydana gelmesi durumunda kazanın şiddetinin azaltılmasına yardımcı olur. Araçta gelişmiş güvenlik sistemleri de bulunur, böylece ekipmanlarınızı veya yükünüzü gönül rahatlığıyla depolayabilirsiniz.

Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 31 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön