27 / 04 / 2024

Uşak Seramik genel kurul

Uşak Seramik genel kurul

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.İşte Uşak Seramik genel kurul toplantı sonucu...

Uşak Seramik genel kurul tescilini yayınladı!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik 2013 yılına ait olan genel kurul tescilini yayınladı.

Uçak biletlerine zam geldi: İşte yeni fiyat listesi

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan düzenleme ile uçak biletlerine zam yapıldı. İşte zamlı tarife...

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

Çukurova Havalimanı'na ilk uçak Nisan'da inecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, Çukurova Bölgesel Havalimanı Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Elvan, ''Çukurova Havalimanı'na ilk uçak Nisan'da inecek'' dedi.

Uşak'ta acele kamulaştırma kararı!

Uşak'ta 154 kV Uşak 380-Uşak OSB Enerji İletim Hattı projesi için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma yapılacak...

Uşak Ulu Cami'ye 4 milyon TL'lik restorasyon!

Uşak'ta 1400'lü yılların başında yapılan tarihi Ulu Cami, Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında baştan aşağı yenilendi.

Banu Uçak Dünya Mimarlık Festivali jürisinde görev alacak!

15 – 17 Kasım’da Berlin’de düzenlenecek olan Dünya Mimarlık Festivali (WAF 2017) jürisinde inşaat sektörünün önde gelen ismi Ferko’nun Genel Koordinatörü mimar Banu Uçak yer alacak. 

TOKİ'nin Uşak'taki 397 dükkanına 700 başvuru geldi!

Uşak'ta TOKİ mülkiyetindeki 397 dükkan için TURYAP tarafından açık artırma düzenlendi. TURYAP Genel Müdür Yardımcısı Çağla: "397 iş yeri için 700'ün üzerinde başvuru yapıldı. Söz konusu iş yerleri 500 bin liradan 2,5 milyon liraya kadar alıcı buluyor" dedi.

Uşak Merkez'de acele kamulaştırma!

Uşak Merkez Selvioğlu Göleti ve Sulaması işinin yapım amacıyla listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

THK Uşak Merkez'deki arsayı satıyor!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Uşak Merkez'deki arsa üzerindeki binayı satıyor. İhale 27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat: 14.00'da gerçekleşecek.

Uşak- Merkez İllez Göleti için acele kamulaştırma!

2016/9394 Uşak- Merkez İllez Göletinin yapımı amacıyla ekli harita ile ile listede gösterilen taşınmazların Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Uşak Bozlar Göleti tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nce Uşak’ta inşa edilen Eşme Bozlar Göleti ve Sulaması tamamlandı.

Yurtbay Seramik, Uşak şubesini açtı!

Seramik sektörünün öncülerinden Yurtbay Seramik, Uşak’ta Özbilgin Ticaret ile satış hizmetlerine başladı.

Uşak Seramik genel kurul Haberi

Uşak Seramik genel kurul

Uşak Seramik tarafından yapılan açıklama şöyle;


25.12.2014 tarihli olağanüstü genel kurul taoplantısı yapılmış olup alınan kararlar şöyle;



Alınan Kararlar



1. Açılış konuşması yapıldı, Toplantı Başkanı seçimine geçildi. Toplantı Başkanına Abdullah Hakan TANIŞ , katip üyeliğe Cüneyt BİRHAN, oy toplayıcılığa Birol TAŞKIN teklif edildiler. Teklif oy birliği ile kabul edilmiştir.

2. Genel Kurul toplantı tutanaklarının imzalanması hususunda toplantı başkanlığına oy birliği ile yetki verilmiştir.

3. 01.10.2014 tarihinde boşalan bağımsız yönetim kurulu üyeleri yerine yönetim kurulu tarafından seçilen Turan KIRATLI ve Salim ÇAM'ın göreve seçilmesi konusu müzakereye açıldı söz alan olmadı ve oy birliği ile kabul edildi.

4. Dilek ve temennilere geçildi söz alan olmadı gündemde görüşülecek başka madde olmadığı için toplantıya toplantı başkanlığında saat 11.10'da son...