20 / 04 / 2024

uşak sivaslıda satılık arsa

uşak sivaslıda satılık arsa

Uşak'a bağlı Merkez, Eşme ve Sivaslı'da bulunan arsa, tarla, kargir bina, dere yatağı, palamutluk, çalılık, ev, su kaynağı ve ham toprak Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan ihale ile satılacak. Satışa çıkarılan araziler, 30 metrekare ile

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

TOKİ Uşak Sivaslı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Sivaslı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Sivaslı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Sivaslı sosyal konut projesi...

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları uçtu!

İstanbul'da kiralık ev bulmak için bir konut tutmak için en az 4-5 bin TL bütçe ayrılması gerekiyor. Satılık evlerin fiyatları ise neredeyse anlık değişmeye başladı.

Uşak Sivaslı'da devlet hastanesinin temeli atıldı!

Uşak Sivaslı'daki 30 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temeli atıldı. Fakat, hastanenin açılış törenine CHP'lilerin davet edilmediği belirlendi.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

İstanbul'da kiralık ve satılık konut fiyatları ne kadar?

İstanbul’un en değerli ilçelerinde satılık ve kiralık konut fiyatları sizler için araştırıldı. İşte İstanbul’da konut fiyatlarının en yüksek olduğu ilçeler...

Uşak Belediyesi'nden 8.7 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Uşak Belediye Başkanlığı, Boykuş Köyü ve Karaağaç Mahallesi'nde bulunan arsa ve akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. 

Tuzla'da satılık arsa 18 milyon TL'ye!

T.C. İstanbul Anadolu Satış Memurluğu İstanbul Tuzla'da yer alan arsa nitelikli taşınmaz ihale açık artırma suretiyle yapılacaktır. 18 milyon TL muhammen bedelle satışa sunulan taşınmazın ihalesi 24 Eylül'de yapılacak. 

uşak sivaslıda satılık arsa Haberi

uşak sivaslıda satılık arsa

1. Merkez'e bağlı Fatih Mahallesi'nde bulunan 10 bin 618 metrekare arsa satışa çıkarılacak. İhalesi 17 Nisan 2008 saat 09.15'de yapılacak olan arsanın tahmini bedeli 400 bin YTL, geçici teminat bedeli ise 40 bin YTL olarak belirlendi.


2. Merkez'e bağlı Muharremşah Köyü'nde bulunan 21 bin 125 metrekare arsa için ihale açılacak. Bahsi geçen ihaleye çıkarılan arsadan tahmini bedel olarak 317 bin YTL, geçici teminat bedeli olarak ise 31 bin 700 YTL alınacak. İhale, 17 Nisan 2008 saat 10.00'da yapılacak.


3. Sivaslı'ya bağlı Pınarbaşı Merkez Mahallesi'nde bulunan 12 bin 650 metrekare palamutluk...