18 / 04 / 2024

üsküdar abdullahağa satılık arsa

üsküdar abdullahağa satılık arsa

Üsküdar Belediyesi, Abdullahağa'da sahil şeridinde kalan arsa, Bulgurlu'da özel eğitim tesisi imarlı arsa ve Burhaniye'deki konut alanı imarlı arsayı toplam 30 milyon 280 bin 951 TL+KDV bedelle 7 Mayıs 2015 tarihinde ihale edecek.

Üsküdar Belediyesi'nden satılık 7 konut!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Üsküdar'da yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Aralık'ta yapılacak.

Üsküdar Belediyesi'nden 13.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Kadıköy Suadiye'de bulunan ticaret ve konut alanı vasıflı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 13 milyon 293 bin TL olarak belirlendi.

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları!

Gaziosmanpaşa We Haliç satılık daire fiyatları 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen projede 48 aya kadar sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu satılık!

Toplam 739 adet daireden oluşan Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinde satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor....

MİNT Çağlayan Evleri satılık!

Mint Çağlayan projesi "Yeni Nesil Şehir Apartmanları" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peşin alımlarda lansmana özel yüzde 15 indirim uygulanan MİNT Çağlayan Evleri satılık fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Vadi Koru Ayazağa satılık!

İstanbul Kağıthane-Ayazağa bölgesinde Invest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesinde daire satışları başladı. İşte, Vadi Koru Ayazağa satılık daire seçenekleri..

Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık!

Üsküdar'a bağlı Altunizade bölgesinde inşa edilen Altunizade Koşuyolu Koru Evleri satılık daire fiyatları metrekare birim bazında 5 bin dolardan başlıyor.

TCDD'den Üsküdar Altunizade'de satılık dubleks daire!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Üsküdar Altunizade'de bulunan dubleks daireyi satışa çıkardı. İhalesi Pazarlık Usulü ile yapılacak gayrimenkulün son teklif verme tarihi 17 Kasım 2016 olarak belirlendi.

Piyalepaşa satılık daire fiyatları!

Piyalepaşa satılık daire fiyatları fiyatları 837 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Projede anahtar teslimlerin Aralık 2018'de yapılması planlanıyor.

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Kılıçlar İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Niyazi Kılıç Şube Müdürlüğü'nde 850 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Üsküdar'da açıldı.

Ekşioğulları İnşaat'ın Üsküdar binası icradan satılık! 70 milyon TL'ye!

Üsküdar Altunizade’de bulunan ve özel bir eğitim kurumunun kiracı olduğu 9 katlı bina icradan satışa konuldu. Ekşioğulları İnşaat Endüstri Tic. A.Ş.’nin borcu nedeni ile satışa çıkarılan binanın değeri 70 milyon lira olarak belirlendi.

üsküdar abdullahağa satılık arsa Haberi

üsküdar abdullahağa satılık arsa


İstanbul İli, Üsküdar Belediye Başkanlığından:


1 - Mülkiyeti Belediyemize ait olan ve aşağıda tabloda nitelikleri belirtilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 35/a maddesine göre kapalı teklif usulü ile satılacaktır.



2 - İhale Üsküdar Belediye Encümen Salonunda 07.05.2015 tarihinde Perşembe günü sırası ile saat 10.00 - 10:30 - 11.00’de Üsküdar Belediye Encümenince yapılacaktır.

3 - Taşınmaz mal satış şartnamesi Üsküdar Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden görülebilir ve 500,00 - TL (Beşyüztürklirası) ücret karşılığında satın alınabilir.

4 - İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI

a) 2886 sayılı Kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak Teklif Mektubu,

b) Geçici teminat; İstekliler söz konusu gayrimenkulün satış ihalesine katılabilmek için satın alacakları taşınmazın muhammen bedelinin en az %3’ü (yüzde üç) nispetinde geçici teminat veya banka teminat mektubu vereceklerdir.

c) İhaleye iştirak edecekler bedeli karşılığında...