18 / 04 / 2024

Üsküdar kentsel dönüşümde son durum ne

Üsküdar kentsel dönüşümde son durum ne

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,"Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak. 2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmeler olacak." şeklinde konuştu.

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı yarın!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleşiyor. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imarıyla Üsküdar İstanbul’un gözbebeği olamaya devam edecek. 

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı ertelendi!

Üsküdar'daki kentsel dönüşümün konuşulacağı kentsel dönüşüm toplantısı ertlendi. Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı için yeni tarih henüz açıklanmadı. 

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı 12 Aralık'ta!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleştirilecek. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imar edilmesi ile Üsküdar kentsel dönüşümle yeni bir çehreye kavuşacak.

Dar gelirli kentsel dönüşümde kira yardımı alabilir mi?

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşümde gerçekleşen yardımlardan bahsetti. Öngören, uygulama alanındaki gecekondulara riski yapılar için belirlenen aylık kira bedelinin iki katı kadar yardım yapılabildiğini söyledi.

Üsküdar'daki dönüşümde aksama yok!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçenin 16 mahallesini ilgilendiren kentsel dönüşüm kapsamında projenin iptal edildiğine dair bazı duyumların yanlış olduğunu belirtti. Türkmen, ''Dönüşüm tıkır tıkır işliyor'' dedi.

Üsküdar kentsel dönüşümde gelişecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,"Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak. 2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmeler olacak." şeklinde konuştu.

Üsküdar kentsel dönüşümü 2016'da hızlanacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yeni dönemde Üsküdar'da hayata geçirilecek projelerden bahsetti 2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmelerin yaşanacağını ve ilçenin cazibesinin daha da artacağını kaydetti.

Üsküdar Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

Üsküdar'da kentsel dönüşümün yolunu açan İBB Meclisi’nin Nazım İmar Planı tadilatı teklifi kararı sonrası Yavuztürk Mahallesi’nde kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in katılımı ile açıldı...

Üsküdar kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak?

Üsküdar'da kentsel dönüşümün başlamasına ilişkin imar planı değişikliği teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi. Teklifi içeren komisyon raporunun oylanması sırasında tartışma yaşandı.

Üsküdar kentsel dönüşümü ne zaman başlıyor?

Üsküdar’da kentsel dönüşüme ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı teklifi AK Partili üyelerin “Evet” oyuyla kabul edildi. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Boğaz’daki yapı yoğunluğunu artırmadan ve estetiği bozmayan güzel binalar yapacaklarını belirtti.

Üsküdar kentsel dönüşüm hangi bölgelerde uygulanacak?

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Boğaz’daki yapı yoğunluğunu artırmadan estetiği bozmayan güzel binalar yapacaklarını belirterek “Üsküdar’da kentsel dönüşümün ilk kazması bu kararla vurulmuş oldu” dedi.

Üsküdar kentsel dönüşüm projesi onaylandı!

Üsküdar'da kentsel dönüşümün başlamasına ilişkin imar planı değişikliği teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.

Hilmi Türkmen: 2B tamam sıra kentsel dönüşümde!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Yavuztürk Fatih Camii'nin temel atma töreninde 2B Yasası ve Kentsel Dönüşüm konusunda iki müjdeli haberi birden verdi. Türkmen, "2B tamam sıra kentsel dönüşümde" dedi.

Üsküdar kentsel dönüşümde son durum ne Haberi

Üsküdar kentsel dönüşümde son durum ne

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen,"Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak. 2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmeler olacak. Şu anki meydan yetersiz. Meydanı genişletmemiz lazım." şeklinde konuştu.


Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 2016 yılından itibaren Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmelerin yaşanacağını ve ilçenin cazibesinin daha da artacağını kaydederek, "Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde eylül-ekim gibi hizmete açılacak" dedi. AA muhabirine Üsküdar'daki devam eden yatırımlar, kentsel dönüşüm ve geleceğe ilişkin projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Türkmen, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun gelecek yılın son çeyreğinde eylül-ekim ayı gibi hizmete açılacağını söyledi. Şu anda çalışmaların yoğun bir şeklide devam ettiğini, metronun etap etap değil bir bütün halinde hizmete açılmasının planlandığını ifade eden Türkmen, "Türkiye'nin ilk akıllı metrosu olacak....