19 / 04 / 2024

Üsküdar Yatırım İnşaat kimin

Üsküdar Yatırım İnşaat kimin

Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hüseyin Tellioğlu tarafından İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Tekas Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tekas Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Başer tarafından kuruldu.

Hayat Var Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Var Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Sayan tarafından kuruldu.

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Salih Aslan Gönlüşener ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Riva Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da Fikret Öztürk, Ufuk Öztürk ve Filiz Öztürk ortaklığında kuruldu.

Tacirzadeler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tacirzadeler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Abdullah Barlak tarafından kuruldu.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Larimar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Larimar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert tarafından kuruldu.

Varvil Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Varvil Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Merter Cansın Mert tarafından kuruldu.

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Lagard Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile MErter Cansın Mert ve Volkan Selçuk ortaklığında kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Enda Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enda Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Koç tarafından kuruldu.

Üsküdar Yatırım İnşaat kimin Haberi

Üsküdar Yatırım İnşaat kimin


Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hüseyin Tellioğlu tarafından kuruldu. Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi'nin ofisi İstanbul Ümraniye'de yer alıyor.



İş konusu;


1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...