18 / 04 / 2024

üsküdar yatırım ümraniye

üsküdar yatırım ümraniye

Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hüseyin Tellioğlu tarafından İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Max Estate World Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harun Budaklar ve Onur Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Abf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abf Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Köroğlu tarafından kuruldu.

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Efor Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Akkuş ve İbrahim Akkuş ortaklığında kuruldu.

üsküdar yatırım ümraniye Haberi

üsküdar yatırım ümraniye


Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hüseyin Tellioğlu tarafından kuruldu. Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi'nin ofisi İstanbul Ümraniye'de yer alıyor.



İş konusu;


1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...