28 / 03 / 2024

üst kattan gelen su

üst kattan gelen su

Yargıtay emsal bir kararla üst kattaki komşusunun dairesinden su sızdığı için üzüntü duyan ev sahibine tazminat ödenmesinin önünü açtı.

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Hurda piyasasında ipler koptu! Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor! Güncel hurda fiyat listesi

Hurda piyasası, diğer bölgelerdeki arz sıkıntısı ve güçlü hurda talebi nedeniyle çığırından çıktı. Zam üstüne zam gelen hurda fiyatları alarm veriyor. Hurda fiyatları ne kadar? İşte güncel hurda fiyat listesi.

Carrefoursa'dan Xiaomi Note 12 Pro'ya olağanüstü indirim! Fiyatını birden dibe çektiler! 

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden Carrefoursa, teknoloji dünyasının gözdesi Xiaomi Note 12 Pro için beklenmedik bir indirim hamlesi gerçekleştirdi. Akıllı telefon tutkunlarını sevindiren bu kampanya ile Xiaomi'nin en yeni modeli Note 12 Pro, olağanüstü bir fiyat avantajıyla sunuluyor.

Benzin, motorin ve LPG’ye tarihi indirim geliyor! İlk defa bu kadar oranda düşecek! Resmen açıklandı!

Akaryakıtta üst üste gelen zamların ardından motorin ve benzin fiyatları 36 TL’nin üzerine çıkmış ve araç sahipleri resmen araçlarını çalıştıramaz olmuştu. Peş peşe gelen zamların ardından indirim haberi de Denizbank’tan geldi.

Arka arkaya zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG’ye peş peşe indirim müjdesi!

Akaryakıta üst üste gelen zamlar yüzünden araç sahipleri için akaryakıt almak resmen lüks haline gelmişti. Son 2 haftada arka arkaya gelen zamların ardından bir zam daha gelip gelmeyeceği merak edilirken, ING’den indirim müjdesi geldi.

Kia Rio’ya üst üste iki zam! Kia Rio toplam 101 bin 217 TL zamlandı!

Dolar kurunun artması ve ÖTV’ye gelen yüzde 40 zammın ardından pek çok otomobil modeline olduğu gibi Kia Rio’ya da zam geldi. Kia Rio, bu nedenle temmuz ayında üst üste iki defa zamlandı.

Sinbo 4,5 litre airfryer; Bu fiyata bir daha alamazsınız! Hemen bakın...

Son dönemde üst üste gelen zamlar bir çok üründe alımı oldukça zorlaştırdı. Fiyatı artan ürünler arasında gözde ev aleti airfryerler de var. Fakat Sinbo, 4,5 litre airfryerı uygun fiyatıyla dikkatleri çekti. İşte detaylar...

Araç sahipleri dikkat! Hem benzin hem de motorine zam geldi

Akaryakıta üst üste gelen indirimlerin ardından bu kez çifte zam yansıdı. Bu gece yarısından itibaren benzinin fiyatı 43 kuruş, motorinin ise 66 kuruş yükseldi. Zammın ardından benzinin litresi 20 liranın üzerine, motorinin ise 19 liranın üzerine yükseldi.

Demir fiyatları resmen dibe vurdu! İndirim üstüne indirim geldi! 19 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına indirim üstüne indirim gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları gelen indirimlerle birlikte resmen dibe vurdu. Demir fiyatları ne kadar oldu?  19 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Yatırım için son saatler! İslam Memiş yine damga vuracak

Altın fiyatlarında son dakika gelişme. Uzman isimler tarafından üst üste gelen açıklamalara isabetli tahminleriyle tanınan İslam Memiş'ten de flaş bir tahmin geldi. Yatırım için son saatler olduğunu belirterek uyarılarda bulundu. İşte tüm ayrıntılar...

ABD’nin rüzgarı altını vurdu! ABD’de bankaların iflası altın piyasasını şaha kaldırdı!

ABD'de Silikon Vadisi Bankası ile Signature Bank'ın üst üste gelen iflasları altın fiyatlarını etkiledi. İşte detaylar!

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro Max olağanüstü fiyat etiketiyle BİM`de satışta! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden BİM, son anda sevindirici bir haber verdi. Üretimi durdurulan iPhone 13 Pro Max şimdi BİM'de olağanüstü fiyatıyla! İşte 24 Şubat 2023 itibarıyla iPhone 13 Pro Max özellikleri ve fiyat listesi…

üst kattan gelen su Haberi

üst kattan gelen su


Yargıtay emsal bir kararla üst kattaki komşusunun dairesinden su sızdığı için üzüntü duyan ev sahibine tazminat ödenmesinin önünü açtı.

Komşuların arasını açan su sızma tartışması Yargıtay 20. Hukuk Dairesi'nin son kararıyla yeni bir boyuta taşındı. Üst kattaki komşusunun balkon ve banyosundan sızan su nedeniyle büyük mağduriyet yaşayan vatandaş, önce konuşma  yoluna gitti.

Konuşmayla olayı çözemeyen mağdur apartman sakini, Asliye Hukuk Mahkemesi'nin yolunu tuttu. Üst kat komşusunun balkon ve banyosundan gelen sızıntılar nedeniyle dairesinin zarar gördüğü, zararların tespiti için Sulh Hukuk Mahkemesi 'ne başvuru yaparak tespit yaptırdığını bu sebeple verilen zararların toplamı 1.168 TL maddi tazminat ile bin TL manevi tazminata hüküm edilmesini istedi.

Yargıtay 20. Hukuk Dairesi, emsal niteliği taşıyan  bir karara imza attı. Tazminat kararını yerinde bulan Daire; alt kattaki dairede...