24 / 04 / 2024

ütopya inşaat sermaye artışı

ütopya inşaat sermaye artışı

Utopya İnşaat Sermaye Piyasası Kurulu' nun 16.12.2011 tarih ve 42-1120 sayılı toplantısında almış olduğu ve sermaye artışına ilişkin kararının uygun görülmediği bildirildi. Utopya İnşaat, sermayesini 118 milyon 750 bin liraya çıkarmak istemişti

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platınum İnşaat Malzemeleri Gıda Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 20 in TL sermaye bedeli ile Artur Swıeszek ve Monıka Joanna Kopıjka ortaklığında kuruldu.

Tek-Art İnşaat sermaye tavanını 1.2 milyar TL'ye artırmak için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu, kayıtlı sermaye tavanının 1 milyar 250 milyon TL'ye yükseltilmesi ve geçerlilik süresinin 31 Aralık 2024 yılına kadar uzatılması için SPK'ya başvurdu. 

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sermaye Katılım Sözleşmeleri imzalıyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat'ın Malta'da kurulu bağlı ortaklıklarından alacakların, ilgili bağlı ortaklıkların yapacakları sermaye artırımlarında sermaye payına dönüştürülmelerine karar verildi...

Tek-Art İnşaat sermaye tavanının 750 milyon TL'ye yükseltilmesi için SPK'ya başvurdu!

Tek-Art İnşaat sermaye tavanının 750 milyon TL'ye yükseltilmesi için Sermaye Piyasası Kuruluna başvuru yaptı.

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Botaş Taahhüt inşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Öztaş tarafından kuruldu...

Öz Aslan İthalat İhracat Gıda Tarim Hayvancılık Otomotiv İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aslan Ithalat Ihracat Gida Tarim Hayvancilik Otomotiv Inşaat Yapi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özgüneş tarafından kuruldu. 

Özgüran Iş Makinalari İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi açıldı!

Özgüran Iş Makinalari inşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Istanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. kayıtlı sermaye tavanı artırımı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı. Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak.

Tek-Art İnşaat sermaye artırımından elde edilen fonu nasıl kullanacak?

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.,bedelli sermaye artırımından elde edilen fonun kullanımına ilişkin denetim komitesi raporunu yayınladı...

ABD’nin inşaat finansmanı: Bireysel gayrimenkul yatırımcıları!

Amerika Birleşik Devletleri, inşaat sektörünün ihtiyacı olan sermayeyi sağlamak için uygun bir çözüm üretti, yabancı bireysel yatırım için bir paket geliştirdi. EB-5 projesi hükümet inşaat sektörünü kalkındırmak ve yabancı sermaye elde ettirmek için hayata geçirildi.

İntema İnşaat sermaye artırımı için başvuru yaptı!

İntema İnşaat 10 milyon TL olan mevcut kayıtlı sermaye tavanının 49 milyon TL'ye arttırılması için SPK'ya başvuru yapıldı...

ütopya inşaat sermaye artışı Haberi

ütopya inşaat sermaye artışı

Utopya İnşaat Sermaye Piyasası Kurulu' nun 16.12.2011 tarih ve 42-1120 sayılı toplantısında almış olduğu ve sermaye artışına ilişkin kararının uygun görülmediği bildirildi. Utopya İnşaat, sermayesini 118 milyon 750 bin liraya çıkarmak istemişti.

Detaylı bilgi için tıklayın
Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com...