25 / 04 / 2024

uü devlet konservatuvarı nerede

uü devlet konservatuvarı nerede

1998 yılından bu yana 152 Evler Mahallesi’nde eski eğitim enstitüsü olan binada hizmet veren Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın Görükle yerleşkesi içindeki yeni binası, düzenlenen törenle eğitime açıldı...

6 yıldır ödenmeyen 10 bin liralık vergi borcu için devlet kaç lira tahsil eder?

Devlet, kamusal harcamalarını finanse etmek için, kanunlarda belirlenen esaslara uygun olarak vatandaş ve kurumlardan (para) vergi alır. Peki, devlete vergi borcu olduğu halde ödemeyenlerin vergi ödemeleri artar mı?

Çocuğu okula gidenlere müjde! Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten! İşte şartlar...

Devlet, ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla destek sağlamaya devam ediyor. Çocuğu okula gidenlere müjde. Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten. 

Çocuğu 29 yaşını geçmeyen anne ve babalara adeta piyango çıktı. Devlet yüklü miktarda para ödeyecek

Çocuğunun yaşı 29'u geçmeyen anne ve babalara büyük bir müjde geldi. Anne ve babalar devlet tarafından verilecek desteği duyunca büyük bir mutluluk yaşayacak.

Tütün mamüllerindeki yasa dışı ticaret yüzünden devlet 70 milyar lira vergi kaybına uğruyor!

Tütün mamüllerindeki kaçakçılık tütün sanayicileri isyan ettirdi. Sanayiciler yasa dışı ticaretten hem ülke ekonomisinin hem de toplumun büyük zarara uğradığını belirterek ilave düzenlemeler ve denetimler ile kaçakçılığın önlenmesini istiyor.

Yeni Bakan'dan açıklama geldi! Çocuğu olan ailelere 3038 TL ödeme yapılacak! 15 Haziran'da hesapları kontrol edin!

Yeni Aile Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürecek bir haberle gündeme geldi. Bakan Göktaş, maddi sıkıntılarla boğuşan aileler için çocuk başına 3038 TL'lik devlet desteğinin sağlanacağını müjdeledi.

Çocuğu olanlara müjde! Devlet 7200 TL harçlık veriyor!

Çocuklu aileler de başvurabilir. 7.200 TL devlet tarafından bir yıllığına veriliyor. Çocuklara harçlık dağıtılacak. İşte devletin çocuklar için harçlık uygulaması! Çocuğunuz varsa bir bakın! Bir yılda devletten 7 bin 200 TL!  

Faturasını kapan soluğu PTT’de alıyor! Elektrik faturalarına devlet desteği geliyor. 

Faturaların yüksek geldiği şu dönemlerde devletten yapılan açıklama vatandaşa rahat nefes aldırdı. Yapılan duyuruda: 135 TL ve üzerindeki elektrik faturalarına devlet desteğinin yapılacağı açıklandı. 

Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Devlet tarafından çocuklu ailelere destek sağlanıyor. Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Bu devlet desteğini duyunca gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Hemen bu habere bakın 

İhtiyaç sahiplerine yapılan devlet destekleri vatandaş tarafından merak edilip araştırılıyor. 2023 yılında devletin ihtiyaç sahiplerine sunduğu hizmetler arasında olan ödemelerden biri de yılda dört kez verilen yaşlı ve engelli aylığı.

Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Çocuklu ailelere devlet desteği veriliyor. Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Devlet Su İşlerinden son dakika personel alımı! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

İş arayan vatandaşlara müjdeli haber Devlet Su İşleri’nden geldi. Devlet Su İşleri, bünyesinde istihdam etmek üzere büro personeli alacağını duyurdu. Başvuracak adaylar için başvuru şartları ve detaylar da paylaşıldı.

Acilen e-Devlet'te girip bakın! Birikmiş toplu paranız olabilir! Hemen hesabınızı kontrol edin!

e-Devlet hesabınızı kontrol edin, biriken paraları banka hesabınıza aktarın. Sigortalı çalışanların dikkatine! Çoğu işyeri, her ay çalışanların maaşlarından kesinti yapmaktadır. Ancak, e-Devlet sayesinde çalışanlar artık bu kesinti tutarlarını görüntüleyebilecek ve istedikleri takdirde banka hesapla

Devlet depremzedeye hangi destekleri sağlıyor? Kira, taşınma yardımı ne kadar? 100 bin TL'lik destek kimlere verilecek?

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde evleri yıkılan veya ağır hasara uğrayan depremzedelere 10 bin liralık destek ödemesi başladı. Devlet bunun yanı sıra kira ve taşınma yardımı, işsizlik ödeneği ve mazot yardımı gibi çeşitli destekler de sunacak.

uü devlet konservatuvarı nerede Haberi

uü devlet konservatuvarı nerede


Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Devlet Konservatuvarı, müzik eğitimi için özel tasarlanan yeni binasına kavuştu.


1998 yılından bu yana 152 Evler Mahallesi’nde eski eğitim enstitüsü olan binada hizmet veren UÜ Devlet Konservatuvarı’nın Görükle yerleşkesi içindeki yeni binası, düzenlenen törenle eğitime açıldı. Uludağ Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın açılışına Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek, rektör yardımcıları, rektör danışmanları, öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.


UÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. İsmail Göğüş, Bursa’nın 1998’de Cumhuriyet’in kuruluşunun 75. Yılında Rektör Prof. Dr. Ayhan Kızıl döneminde konservatuvarına kavuştuğunu belirterek, bunun Bursa’nın gelişimi ve prestiji açısından son derece itici güç olduğunu söyledi. 


Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek’in kendilerini yeni binalarına kavuşturduğunu belirten Göğüş, ayrıca kendilerine yaklaşık 1 milyon liralık malzeme alımı yapıldığını söyledi. Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek...