19 / 04 / 2024

Uzertaş Boya genel kurul tescili

Uzertaş Boya genel kurul tescili

Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uzertaş Boya 2012 yılı olağan genel kurul tescilini yayınladı...

Binalarda ısı yalıtımı neden önemli?

Dalmaçyalı - Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, binaların karbon salınımının yüzde 40'ından sorumlu olduğunu belirtti. Tayfun Küçükoğlu, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Uzertaş Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda!

Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine açtı. 55 yıldır boya sektöründe faaliyet gösteren Uzertaş, fuara katıldı.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk yatırım!

Betek Boya Kimya ve Sanayi AŞ Genel Müdürü Küçükoğlu: "Balıkesir'de gerçekleştireceğimiz yatırımla mantolama konusundaki Avrupa'nın en büyüğü olma unvanımızı, dünya çapında örnek oluşturma mertebesine yükseltmek arzusundayız" dedi.

Uzertaş Boya fiyat hareketlerini yayınladı!

Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım tarafından bugün Kamu Aydınkatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Uzertaş Boya yönetim kurulu komitelerini yayınladı!

Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uzertaş Boya Sanayi yönetim kurulu komitelerini yayınladı.

Uzertaş Boya komitelerini yayınladı!

Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım A.Ş. komitelerini yayınladı.

Marshall Boya genel kurul tescilini yayınladı!

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. Marshall Boya genel kurul tescilini yayınladı.

Marshall genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya ve Vernik Sanayi genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

Katıöz Boya, Ortadoğu ve Afrika'yı hedef pazar seçti!

Kapasitelerini artırmak için geçtiğimiz yıl makine ve ekipman yatırımı için 1 milyon dolarlık ek yatırım yaptıklarını söyleyen Katıöz Boya Genel Müdürü İbrahim Hakkı Katıöz, Bununla yatırımlarımızı tamamladık dedi...

Uzertaş Boya genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Uzertaş Boya Sanayi ve Ticaret Yatırım A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uzertaş Boya genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

Marshall 24 Temmuz'da genel kurul toplantısı yapacak!

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya ve Vernik Sanayi 24 Temmuz'da genel kurul toplantısı yapacak.

DYO Boya 2013 genel kurul toplantısını tescilledi!

DYO Boya A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkalmaya göre DYO Boya 2013 genel kurul toplantısını tescilledi. Haberde alınan kararları da bulabilirsiniz.

Uzertaş Boya'nın Çorlu arsalarının değeri 2,75 milyon TL!

Uzertaş Boya Sanayi Ticaret ve Yatırım A.Ş., Artı Değerleme'nin yaptığı değerleme sonucunda Tekirdağ Çorlu Misinli köyünde yer alan arsalarının değerinin 2 milyon 754 bin TL olarak belirlendiğini açıkladı...

Uzertaş Boya genel kurul tescili Haberi

Uzertaş Boya genel kurul tescili

Uzertaş Boya tarafından yapılan açıklama şöyle;


2012 YILINA AİT OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 05.09.2013 TARİHİNDE YAPILMIŞTIR


2012 yılı olağan genel kurul tescili için