25 / 04 / 2024

v şirket sözleşmesi

v şirket sözleşmesi

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket sözleşmesinin tadilini yayınladı.

Yeni Gimat GYO 2021'de 1.3 milyon TL'lik kira sözleşmesi imzaladı!

Yeni Gimat GYO, 2021'de şirket portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak kira bedeli toplamı 1 milyon 281 bin 257 TL (KDV hariç) olan yeni kira sözleşmesi imzaladı. 

Akmerkez GYO Esas Sözleşmesi'nin 6. maddesi tadil edildi!

Akmerkez GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının geçerlilik süresinin 2021-2025 yılları (5 yıl) için uzatılması amacı ile Şirket Esas Sözleşmesi'nin ‘Sermaye ve Paylar' başlıklı 6. Maddesinin tadili kabul edildi.

Akiş GYO Esas Sözleşmesi yayınlandı!

Akiş GYO Genel Bilgi Fomu sayfasında güncel Şirket Esas Sözleşmesi yayınlandı. Sözleşmenin detayları KAP'ta paylaşıldı. 

Yeni Gimat GYO 2020'de 594 bin 490 TL kira sözleşmesi imzaladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı içerisinde şirket portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak aylık kira bedeli toplamı 594.390 TL (KDV hariç) olan yeni kira sözleşmesi imzaladı.

Akiş GYO'nun esas sözleşmesi tescillendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket esas sözleşmesi tescil edildi. Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edilen sözleşmenin son hali yayınlandı.

Türk Akımı projesinde gizlilik sözleşmesi imzaladı!

Gazprom, South Stream Transport B.V. Şirketi ile Karadeniz’in derinliklerinden Rusya’dan Türkiye’ye uzanacak boru hattı inşaatı projesinin gerçekleşmesi çerçevesinde gizlilik sözleşmesi imzaladı.

Utopya Turizm İnşaat şirket sözleşmesi değişikliği kararı verdi!

Utopya Turizm İnşaat yönetim kurulu şirket esas sözleşmesini Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayına sunduğunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda duyurdu

OYAK ile Almatis arasında devir sözleşmesi imzalandı!

OYAK, özellikli alumina sektöründe dünya lideri Almatis'i devralmak için şirket ile hisse devir sözleşmesi imzaladı. Almatis'in ürünleri demir çelik, çimento, seramik, otomotiv, inşaat sektörlerinde kullanılıyor.

Körfez GYO şirket sözleşmesi geçerlilik tarihini güncelledi!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. şirket sözleşmesi geçerlilik tarihini güncelledi.

Körfez Gayrimenkul şirket sözleşmesi geçerlilik tarihini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. şirket sözleşmesi geçerlilik tarihini yayınladı.

Paşabahçe'nin satış sözleşmesi imzalandı!

Trakya Cam Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam tarafından şirket iştiraki olan Paşabahçe'nin satış sözleşmesi imzalandı.

Yeşil GYO Bank Alkhair ile murabaha sözleşmesi imzaladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Bahreyn kökenli Bank Alkhair ile şirket nez dindeki alacak portföyünün 150 milyon dolar tavanına kadar murabaha sözleşmesi imzaladığını açıkladı...

Bağımsız bölüm satış sözleşmesi!

Bağımsız bölüm satış sözleşmesi, yapı inşaat aşamasındayken iki yöntemle yapılabiliyor. Birincisi noterden düzenlenmiş satış vaadi senediyle, ikincisi kat irtifaklı arsa payının tapuda yapılan satışı şeklinde oluyor...

v şirket sözleşmesi Haberi

v şirket sözleşmesi

Karel Elektronik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketin kar payından karşılanmak üzere yapacağı sermaye artırımı amacıyla esas sözleşmenin 6'ncı maddesinin tadili ile 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu (TTK) ve 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'na (SPKn) uyum amacıyla esas sözleşmenin 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ve 18'nci maddelerinin tadili için hazırlanan tadil tasarılarına Sermaye Piyasası Kurulu'nca uygun görüş verilmesi ve Şirket sermayesinin tamamının 2013 yılı karından karşılanmak üzere 54.000.000 TL'den 58.320.000 TL'ye artırılması amacıyla ihraç edeceği 4.320.000 TL nominal değerli paylara ilişkin ihraç belgesinin onayı için yaptığımız başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 18.06.2014 tarih, 29833736-110.03.02-1265-6291 sayılı yazısı ile uygun görülmüştür.

Esas sözleşmenin Şirketin tabi olduğu diğer mevzuat hükümlerine uygun hale getirilmesi kapsamında Sermaye...