28 / 03 / 2024

vadi istanbul ev teslimleri

vadi istanbul ev teslimleri

İçerisinde 850 metre uzunluğunda bir alışveriş caddesi ve 55 bin metrekarelik alışveriş alanı bulunan Vadi İstanbul ev teslimleri Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak Ayazağa'da yükseliyor...

Vadi İstanbul ev teslimleri!

Vadi İstanbul ev teslimleri 'nin 2014 ve 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks konut tiplerinin yer aldığı projede satış süreci devam ediyor...

Vadi İstanbul ev teslimleri!

Daire fiyatlarının 423 bin liradan başladığı Vadi İstanbul ev teslimleri Kasım 2014’te yapılacak...

Vadi İstanbul ödeme planı!

Anlaşmalı bankalardan 120 aya kadar konut kredisinin kullanılabildiği Vadi İstanbul ödeme planı detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Vadi İstanbul ev teslimleri!

Vadi İstanbul ev teslimleri bilgisine göre daireler sahiplerine en yakın Kasım 2014’te teslim edilecek...

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi!

Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte satışların başladığı 14 soruda Ayazağa Vadi İstanbul Park projesi...

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Vadi İstanbul Park satış ofisi!

Vadi İstanbul Park satış ofisi telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi. İstanbul Şişli Ayazağa'da inşa edilecek projenin 23 bin 500 metrekaresi mağaza alanından oluşuyor.

Kağıthane Beyazhane İstanbul ev fiyatları!

Kağıthane Beyazhane İstanbul ev fiyatları dairelerin konumlarına bağlı olarak değişiyor. 1.380 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede toplam 117 adet konut yer alıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Dairelerin 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Beyoğlu'na bağlı Hacıhüsrev Mahallesi'nde yükseliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

LaVie İstanbul ev fiyatları!

Toplam 7 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Atatürk Havalimanı’ na 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. LaVie İstanbul ev fiyatları 217 bin TL 'den başlıyor.

Adım İstanbul ev fiyatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan projede daireler 2+1' den 5+1 'e kadar değişiyor. Adım İstanbul ev fiyatları 406 bin 800 TL' den başlangıç gösteriyor.

Vadi İstanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Vadi İstanbul Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Mehmed Evyap Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Bekir Kılıç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 19 milyon 400 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sarıyer'de kuruldu.

Vadi İstanbul Park satılık daire!

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığıyla yükselen proje toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Vadi İstanbul Park satılık daire satışları Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlanacak.

Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Ödemelere göre 48 aya varan vade sağlanan projede 760 daire ve 190 rezidans daire bulunuyor. Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor.

Basın Ekspres Sone İstanbul ev fiyatları!

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan bulunuyor. Basın Ekspres Sone İstanbul ev fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sone İstanbul ev fiyatları!

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan meydana gelen Sone İstanbul ev fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

vadi istanbul ev teslimleri Haberi

vadi istanbul ev teslimleri

Yatırım bedeli 1 milyar 550 milyon TL olarak belirlenen Vadi İstanbul ev teslimleri hakkında detay vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim.


Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Vadistanbul projesi, 3 etaptan ve 1,111 adet daireden meydana geliyor. 


İçerisinde; 850 metre uzunluğunda bir alışveriş caddesi ve 55 bin metrekarelik alışveriş alanı bulunan Vadi İstanbul ev teslimleri 2014 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 



Ayazağa Vadistanbul'da; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness center, futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, sauna, tenis kortu, yürüyüş parkuru ve Türk hamamı gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildiği...