19 / 04 / 2024

Vadi İstanbul ev teslimleri!

Vadi İstanbul ev teslimleri!

Firma: Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat

Proje: Vadistanbul

İçerisinde 850 metre uzunluğunda bir alışveriş caddesi ve 55 bin metrekarelik alışveriş alanı bulunan Vadi İstanbul ev teslimleri Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek. Proje, İstanbul Avrupa yakası Maslak Ayazağa'da yükseliyor...



Yatırım bedeli 1 milyar 550 milyon TL olarak belirlenen Vadi İstanbul ev teslimleri hakkında detay vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim.


Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa edilen  Vadistanbul  projesi, 3 etaptan ve 1,111 adet daireden meydana geliyor. 


İçerisinde; 850 metre uzunluğunda bir alışveriş caddesi ve 55 bin metrekarelik alışveriş alanı bulunan Vadi İstanbul ev teslimleri 2014 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. 


Vadi İstanbul ev teslimleri!


Ayazağa Vadistanbul'da; açık yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu, fitness center, futbol sahası, kapalı yüzme havuzu, sauna, tenis kortu, yürüyüş parkuru ve Türk hamamı gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Konutların; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildiği Vadistanbul Residence'ta banka kredisi kullanılıyor. 


İstanbul Avrupa yakası Maslak Ayazağa bölgesinde yaşama geçirilen Vadi İstanbul ev teslimleri 2014 yılının Kasım ayında gerçekleşecek. 


Vadi İstanbul Maslak iletişim telefon: 0212 444 53 35

Web Adresi: www.vadistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön