23 / 04 / 2024

Vadi İstanbul Evleri adres

Vadi İstanbul Evleri adres

İstanbul Ayazağa'da inşa edilen Vadi İstanbul projesi 762 daire, 20 bin metrekare home ofis, 22 bin metrekare mağaza alanından oluşuyor. Peki Vadi İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla!

Can Duran İnşaat tarafından yükselen Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ankara Vadi Manzara Evleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte detaylar...

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Vadi İzmit Evleri'ne alıcı çıkmadı!

İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İzmit Evleri'nin ihalesi düzenlendi. Satışa çıkan 115 daireye alıcı çıkmadı. 

Acar Vadi Beykoz Evleri'nde villa konforu!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Acar Vadi Evleri 48 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz’da yer alıyor.

İnvest Vadi Koru Evleri fiyat!

İnvest Vadi Koru Evleri fiyat listesi 401 bin TL'den başlıyor. Vadi Koru Ayazağa'da 242 konut, 82 ofis ve 12 ticari ünite yer alıyor...

Vadi Koru Evleri satılık!

Vadi Koru Evleri satılık dairelerin fiyatları 401 bin TL'den başlıyor. Vadi Koru Ayazağa'da konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

Vadi Koru Evleri satış ofisi!

Vadi Koru Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Vadi Koru Evleri Ayazağa fiyatları 2017!

İnvest İnşaat tarafından İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen Vadi Koru projesi Belgrad Ormanı'nın yanında yer alıyor. Proje konut, ofis ve ticari alanlardan oluşuyor...

Ayazağa Vadi Koru Evleri!

İstanbul Sarıyer'e bağlı Ayazağa'da konumlandırılan Ayazağa Vadi Koru Evleri 2019 yılının Temmuz ayında teslim edilecek. Proje İnvest İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Vadi İstanbul Park Evleri ödeme seçenekleri!

Artaş ve Invest Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Vadi İstanbul Park Evleri projesi İstanbul Ayazağa'da yükseliyor. Projede teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Vadi İstanbul Evleri ne zaman teslim?

İstanbul Ayazağa'da inşa edilen Vadi İstanbul projesi 762 daire, 20 bin metrekare home ofis, 22 bin metrekare mağaza alanından oluşuyor. Peki Vadi İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Artaş ve Invest işbirliğiyle hayata geçirilen Vadi İstanbul Evleri'nde İstanbul Ayazağa'da inşa ediliyor. Peki Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Evleri adres Haberi

Vadi İstanbul Evleri adres

Vadi İstanbul Evleri Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. İstanbul Ayazağa'da inşa edilen Vadi İstanbul projesinde ayrıca Vadistanbul Havaray projesi olacak. 


Vadi İstanbul projesi 762 daire, 20 bin metrekare home ofis, 22 bin metrekare mağaza alanından oluşuyor.


Vadi İstanbul Evleri ne zaman teslim?


Aralık 2017'de teslimlerin gerçekleşeceği Vadi İstanbul Evleri'nde daire sahiplerine otopark, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar sağlanıyor.



Vadistanbul Park ödeme seçenekleri!


-12 ay sıfır faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.

-Yüzde 20 peşin ödendiğinde kalan kısım 36 ay 0,50 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.

-60 ay 0,70 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.

-120 ay 0,89 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor.



Vadistanbul Park proje satış fiyatları!


81,52 - 95,53 metrekare 1+1 daireler 733 bin 900 TL ile 895 bin 810 TL,


123,03 – 162,36...