29 / 03 / 2024

Vadi Mudanya evleri

Vadi Mudanya evleri

Mudanya Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri’nin 2’nci etabının satışları devam ediyor.

Vadi Mudanya Evleri'nde dört mevsim tatil imkanı!

Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, Vadi Mudanya Evleri projesinin deniz manzarası ve mimari yapısıyla Bursa'da başka örneği bulunmadığını söyledi.

Yapı İnşaat Vadi Mudanya!

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde inşa edilen Yapı İnşaat Vadi Mudanya konut projesinde daire teslimlerinin 2015 yılı sonunda yapılması öngörülüyor. Satış süreci devam eden projede toplamda 72 adet daire bulunuyor.

Vadi Mudanya satılık!

Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri toplamda 10 bin 257 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Vadi Mudanya satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Vadi Mudanya örnek daire!

Vadi Mudanya Evleri 'nde daire teslimlerinin 2015 yılının sonunda yapılması öngörülüyor. Toplamda 10 bin 257 metrekare alan üzerine yayılan Vadi Mudanya örnek daire görselleri haberimizde mevcut.

Vadi Mudanya nerede?

Vadi Mudanya Evleri Yapı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Yüzde 70'i yeşil alana ayrılan proje toplamda 72 adet daireden meydana geliyor. Peki Vadi Mudanya nerede?

Vadi Mudanya fiyatları!

Daire teslimlerinin 2015 yılı sonunda yapılması planlanan Vadi Mudanya Evleri Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde hayata geçiriliyor. Peki satış süreci devam eden Vadi Mudanya fiyatları ne kadar?

Vadi Mudanya fiyat!

Yapı İnşaat imzası ile Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri toplamda 72 adet daireden meydana geliyor. Vadi Mudanya fiyat listesi haberimizde mevcut.

Vadi Mudanya Evleri!

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri toplamda 10 bin 257 metrekare alan üzerine yayılıyor. Projede daire teslimlerinin 2015 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Vadi Mudanya projesinde 580 bin TL'ye bahçe dubleksi!

Bursa Mudanya'da Yapı İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Vadi Mudanya projesinde 16 adet daire, 28 adet bahçe dubleksi ve 28 adet teras dubleksi mevcut. Projede yer alan bahçe dublekslerinin fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla!

Can Duran İnşaat tarafından yükselen Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ankara Vadi Manzara Evleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte detaylar...

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Vadi İzmit Evleri'ne alıcı çıkmadı!

İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İzmit Evleri'nin ihalesi düzenlendi. Satışa çıkan 115 daireye alıcı çıkmadı. 

Vadi Mudanya'da son fırsat!

Mudanya Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri’nin 2’nci etabının satışları devam ediyor.

Acar Vadi Beykoz Evleri'nde villa konforu!

Anahtar teslimlerin hemen yapıldığı Acar Vadi Evleri 48 daireden meydana geliyor. Proje İstanbul’un yeşili ve oksijeni en bol ilçesi Beykoz’da yer alıyor.

İnvest Vadi Koru Evleri fiyat!

İnvest Vadi Koru Evleri fiyat listesi 401 bin TL'den başlıyor. Vadi Koru Ayazağa'da 242 konut, 82 ofis ve 12 ticari ünite yer alıyor...

Vadi Koru Evleri satılık!

Vadi Koru Evleri satılık dairelerin fiyatları 401 bin TL'den başlıyor. Vadi Koru Ayazağa'da konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

Vadi Koru Evleri satış ofisi!

Vadi Koru Evleri satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Vadi Koru Evleri Ayazağa fiyatları 2017!

İnvest İnşaat tarafından İstanbul Ayazağa'da hayata geçirilen Vadi Koru projesi Belgrad Ormanı'nın yanında yer alıyor. Proje konut, ofis ve ticari alanlardan oluşuyor...

Vadi Koru Evleri iletişim!

Vadi Koru projesi İnvest İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

Mevsim Mudanya Atış Yapı fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Evleri projesi 11 blok olarak Atış Yapı tarafından hayata geçirildi. Bursa'da yer alan Mevsim Mudanya projesi 'Her Mevsim Deniz' sloganıyla tanıtılıyor...

Mevsim Mudanya Evleri fiyat!

Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Mevsim Mudanya projesi 139 daireden meydana geliyor. İşte Mevsim Mudanya Evleri fiyat...

Vadi Mudanya evleri Haberi

Vadi Mudanya evleri

MUDANYA’NIN tam kalbinde, şehir içi trafik karmaşasına girmeden kolaylıkla ulaşılabilecek bir lokasyonda bulunan Vadi Mudanya Evlerinin 2’nci etabının satışları devam ediyor. Para Dergisi’nde yer alan habere göre, kent merkezine, BUDOo iskelesine, yeni yapılacak marina ve iskelelere 3 dakika yürüme mesafesinde olan ve tatil köyü anlayışıyla inşa edilen proje daha birçok özelliğiyle dikkat çekiyor.

Uçsuz bucaksız yeşillikler içinde kurulan Vadi Mudanya Evleri’ni, yatay mimari yapısıyla doğaya hükmetmeden, doğayla dost bir anlayışla inşa ettiklerini söyleyen Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, Mudanya’nın ilk ve tek az katlı, bahçeli ve dubleks dairelerden oluşan projenin sadece bir ev değil içinde hayatın olduğu bir yaşam vaad ettiğini belirtiyor. “Vadi Mudanya’da yaşamak demek Mudanya’nın sahilinde uzun yürüyüşler yapmak, yeni yapılacak marinada hayatın farklı lezzetlerini keşfetmek,...