23 / 04 / 2024

Vadi Mudanya'da son fırsat!

Vadi Mudanya'da son fırsat!

Mudanya Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadi Mudanya Evleri’nin 2’nci etabının satışları devam ediyor.



MUDANYA’NIN tam kalbinde, şehir içi trafik karmaşasına girmeden kolaylıkla ulaşılabilecek bir lokasyonda bulunan Vadi Mudanya Evlerinin 2’nci etabının satışları devam ediyor. Para Dergisi’nde yer alan habere göre, kent merkezine, BUDOo iskelesine, yeni yapılacak marina ve iskelelere 3 dakika yürüme mesafesinde olan ve tatil köyü anlayışıyla inşa edilen proje daha birçok özelliğiyle dikkat çekiyor.

Uçsuz bucaksız yeşillikler içinde kurulan Vadi Mudanya Evleri’ni, yatay mimari yapısıyla doğaya hükmetmeden, doğayla dost bir anlayışla inşa ettiklerini söyleyen Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, Mudanya’nın ilk ve tek az katlı, bahçeli ve dubleks dairelerden oluşan projenin sadece bir ev değil içinde hayatın olduğu bir yaşam vaad ettiğini belirtiyor. “Vadi Mudanya’da yaşamak demek Mudanya’nın sahilinde uzun yürüyüşler yapmak, yeni yapılacak marinada hayatın farklı lezzetlerini keşfetmek, her yere yürüyüş mesafesi kadar yakın olmak demek” diyen Sülün, şöyle devam ediyor:

“İnsanlar şehrin kargaşasında, stresli ve yorucu gündelik hayatta, gri binaların içinde boğuluyor. Artık bunu değiştirmenin zamanının geldiğine inanıyoruz. Projemiz bu anlayışla yeni bir yaşam arayışına cevap veriyor. Vadi Mudanya Evleri sakinleri bu güzel şehri terk etmeden hayalini kurdukları sahil hayatını 4 mevsim kuş sesleri arasında yaşamaya başlıyorlar. Bursalılara 10 villaya özel kampanyamız ile sınırlı sayıda kalan evlerimizde eşsiz bir yaşama davet ediyoruz.”

 

Web: http://www.vadimudanya.com/


Geri Dön