26 / 04 / 2024

Vadi Yaka ne zaman teslim

Vadi Yaka ne zaman teslim

Vadi Yaka Başakşehir ödeme planı kapsamında 12 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Fuzul İnşaat imzası ile yükselen proje Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Başakşehir Vadi Yaka satılık!

Başakşehir Vadi Yaka satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 380 daire ve 49 cadde mağazasından oluşan proje 13 ve 16 katlı 5 blok halinde yükselecek.

Güneş Yaka Alacaatlı 4 ay sonra teslim! 

Güneş Yaka Alacaatlı, Vezir İnşaat tarafından Çayyolu, Yaşamkent ve Beysukent’in yanı başında yükseliyor. Güneş Yaka Alacaatlı projesinin 4 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte Güneş Yaka Alacaatlı ile ilgili detaylar...

Maritza Vadi Konakları'nda yüzde 30 peşinatla! Mayıs 2024'te teslim!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla satış süreci devam ediyor.  Peki Maritza Vadi Konakları ne kadar? İşte Maritza Vadi Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!

Remax Armoni tarafından hayata geçirilen Armoni Vadi Evleri'nde bu sonu itibariyle yaşam başlıyor. Peki Armoni Vadi Evleri' ne kadar? Armoni Vadi Evleri'nin fiyatları ne kadar? İşte Armoni Vadi Evleri ile ilgili merak edilenler..

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

ÇamlıYaka Konakları projesi Ege Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki ÇamlıYaka Konakları ne zaman teslim?

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Porta Vadi projesi İstanbul Kağıthane'de Tüm yapı tarafından hayata geçirildi. Peki Porta Vadi teslimleri ne zaman?

Vadi Yaka ne zaman teslim Haberi

Vadi Yaka ne zaman teslim

Dairelerin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Vadi Yaka Başakşehir'de 361 konut ve 56 ticari birim yer alıyor. Projenin Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Vadi Yaka Başakşehir ödeme planı kapsamında yüzde 40 peşinatta, kalan yüzde 60'lık kızım için 12 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Proje Fuzul İnşaat imzası taşıyor. 


18 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Vadi Yaka Rezidans Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika, metro İstasyonuna 2 dakika, Botanik Parkı’na 5 dakikalık uzaklıkta yer alıyor. 


Fuzul İnşaat Vadi Yaka'nın sosyal donatı alanları; sauna, Türk Hamamı, 2 adet kapalı yüzme havuzu, kafeterya ve çocuk oyun alanlarından oluşuyor. Proje 300 milyon lira yatırım bedeliyle inşa ediliyor. 

Vadi Yaka Başakşehir fiyat...