19 / 04 / 2024

Vadişehir Başakşehir projesi

Vadişehir Başakşehir projesi

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir' de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon bilgisine göre Kent Meydanı’na yakın yerde yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir ödeme seçenekleri!

Başakşehir Vadişehir ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Daire fiyatları 496 bin TL'den başlangıç gösteren projede çeşitli sosyal alanlar bulunuyor.

Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen projede 615 daire bulunuyor. Başakşehir Vadişehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Vadişehir Başakşehir ödeme koşulları!

615 daire, 60 dükkandan oluşan projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Vadişehir Başakşehir ödeme koşulları kapsamında 48 aya varan vade sağlanıyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede 615 daire, 60 dükkan bulunuyor. Vadişehir Başakşehir Evleri fiyatları 496 bin liradan başlıyor.

Vadişehir Başakşehir Konutları fiyatları!

Dairelerin 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Vadişehir projesi İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa ediliyor. Vadişehir Başakşehir Konutları fiyatları 496 bin liradan başlıyor.

Vadişehir yabancıların gözdesi oldu!

Emlak 2015 fuarında mega projelere komşu Vadişehir, yabancı yatırımcıdan tam not aldı. 2017'de teslim edilmesi planlanan projeye blok satış talepleri geliyor.

Vadişehir Başakşehir yeni etaplarıyla bölgeye değer katacak!

İstanbul’un nitelikli konut bölgeleri arasında öne çıkan Başakşehir’in yeni projesi Vadişehir, yeni yeni etaplarıyla bölgeye katma değer kazandıracak. Proje yeni şehrin konseptine yön verecek.

Vadişehir Başakşehir nerede?

Vadişehir Başakşehir Konutları 50 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Yüzde 75'i yeşil alandan oluşan proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyor. Peki Vadişehir Başakşehir nerede?

Vadişehir Başakşehir Evleri satışta!

Ön talep süreci sona eren Vadişehir Başakşehir Evleri satışta. Dairelerin büyüklükleri 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiklik gösteren proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir Evleri iletişim!

Başakşehir Vadişehir Evleri iletişim numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Toplam 650 adet konut ve 50 adet cadde mağazasından oluşan proje 17 blok halinde inşa ediliyor.

Vadişehir Başakşehir satılık daire!

Vadişehir Başakşehir satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Fiyatları ve ödeme planı henüz açıklanmayan proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile inşa ediliyor.

Vadişehir Evleri nerede?

Vadişehir projesi Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor. Toplam 650 adet konut ve 50 adet cadde mağazasından oluşan proje ön talep toplamaya devam ediyor.

Başakşehir Vadişehir lansman tarihi!

Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir lansman tarihi ertelendi. Proje 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasından meydana geliyor.

Başakşehir Vadişehir iletişim!

Başakşehir Vadişehir iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 650 adet daire ve 50 adet cadde mağazasından oluşan projenin 23 Mart'ta satışa çıkması planlanıyor.

Birbahçe Başakşehir2 projesi yüzde 50'si peşin, kalanı 12 ay taksitle satışta! Yeni proje! 

Birbahçe Başakşehir2 projesinde konut satışları başladı. Projede 3+1'den 6+2'ye kadar değişen konut tipleri yer alıyor. Peki Birbahçe Başakşehir2'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Asoy Vadi Evleri'yle Başakşehir'e 471 yeni konut geliyor! 

Asoy İnşaat, Asoy Vadi Evleri projesi için düğmeye bastı. İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilecek olan projede 471 adet konut ve 27 adet dükkan yer alacak...

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Referans Başakşehir Vadi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İİstanbul İli Başakşehir İlçesi Başak Mahallesi 1284 Ada 2 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Vadişehir'e Borpanel imzası!

Vadişehir projesinde Borpanel mobilya ve ahşap ürünleri kullanılıyor. 650 konutluk Vadişehir Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.

Referans Başakşehir Vadi teslimleri!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO tarafından hayata geçirildi. Referans Başakşehir Vadi teslimleri ne zaman?

Referans Başakşehir Vadi iletişim!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığı tarafından hayata geçirildi. Projede 3+1, 4+1, 5+1, 8+1 dubleks konutlara yer veriliyor...

Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Toplam 87 konut ve 63 ticari alandan meydana gelen Referans Başakşehir Vadi projesi 2020 yılı Mart ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Kiler Kiptaş Referans Başakşehir Vadi nerede?

Referans Başakşehir Vadi Evleri fiyatları!

Kiptaş  ve Kiler GYO ortaklığında inşa edilen Referans Başakşehir Vadi projesi 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  İşte Referans Başakşehir Vadi Evleri fiyatları...

Referans Başakşehir Vadi fiyat listesi!

Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığı ile hayata geçirildi. Projedeki konutların 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Referans Başakşehir Vadi'de satışlar başladı! Yeni proje!

Toplam 87 konut ve 63 ticari alana yer verilen Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçiriliyor. Referans Başakşehir Vadi'de fiyatlar 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. 

Vadişehir Başakşehir projesi Haberi

Vadişehir Başakşehir projesi

Daire satışları devam eden proje toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşuyor. Proje toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.


Başakşehir Vadişehir yaşam alanları

Ortak donatılarına göre yüzme havuzu, spor alanları, fitness, sauna, kreş gibi alanları bulunuyor.


Vadişehir Başakşehir Projesi nerede yükseliyor?

Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'in 1. kısımda bulunuyor.


Vadişehir hangi yapımcı firmayla yükseliyor?

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığı imzasıyla inşa ediliyor.


Başakşehir Vadişehir daireleri

Projedeki evler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşarak tasarlandı. 


Çolakoğlu Vadişehir ödeme planı

Daire sahibi olmak isteyenler için yüzde 30 peşin ödendiğinde kalan tutar 48 ayda 0 faiz ile ödenebiliyor.


Vadişehir projesi ne kadar yatırım değeriyle yükseliyor?

Toplam 550 milyon TL yatırım değerine sahip.


Başakşehir Vadişehir fiyatları

Dairelerin 496 bin liradan başlangıç gösterdiği...