19 / 04 / 2024

vadişehir başakşehir toplantısı

vadişehir başakşehir toplantısı

Başakşehir’in 608 konut ve 40 ticari üniten oluşacak dev projesi görücüye çıkıyor. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı’nın ortaklığıyla geliştirilen “Vadişehir” projesi Başakşehir’in en değerli noktasında hayata geçiriliyor.

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Vadi Yaka Başakşehir ev fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Vadi Yaka Başakşehir projesi 361 daire ve 56 dükkandan meydana geliyor. İşte Vadi Yaka Başakşehir ev fiyatları 2017...

Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi 2017!

Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi 540 bin TL'den başlıyor. Vadi Yaka Başakşehir projesinde 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri!

Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan Vadi Yaka Başakşehir projesi Fuzul İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri...

Müsiad Adıyaman bakanlar kurulu toplantısı gerçekleşti!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, Adıyaman şubelerinin ev sahipliğini yaptığı başkanlar kurulu toplantısına katıldı. Olpak, toplantıda bir konuşma yaptı.

Malatya Büyükşehir Mayıs ayı toplantıları başladı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısının 1. oturumu, 11 Mayıs Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Başkanlığında yapıldı.

Kocasinan Belediyesi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Kocasinan Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde gerçekleştirildi. Başkan Çolakbayrakdar’ın şehitleri yad ederek başladığı meclis toplantısında 18 madde görüşülerek karara bağlandı.

Söke Belediye Meclisi Nisan toplantısında imar görüşüldü!

Söke Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısı yapıldı. Saygı duruşu ve bir önceki meclis karar özetinin oylanması ile başlayan meclis toplantısında gündemde yer alan maddeler görüşüldü.

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi 2017 yılının ilk yarısı olarak belirlendi. Vadi Şehir Evleri Başakşehir projesinde fiyatlar 545 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Vadişehir Başakşehir detaylı fiyat listesi!

Vadişehir Başakşehir detaylı fiyat listesi 545 bin TL'den başlıyor. Başakşehir 1. kısımda yükselen Vadişehir Evleri projesi Nisan 2017 yılında sahiplerine teslim edilecek...

Vadi Şehir Başakşehir'de daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Başakşehir'de yükselen Vadi Şehir Evleri'nde daire teslimleri Nisan 2017 yılında gerçekleştiriliyor. Vadi Şehir Başakşehir projesinde 30 ay sıfr faiz ödeme seçeneği yer alıyor...

Vadişehir Başakşehir'de sınırlı sayıdaki daireler cazip fiyatlarla satışta!

Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturan Vadişehir’de sınırlı sayıdaki az ve çok katlı daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. Proje, mimari ve donatı özellikleriyle de konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Tarsus Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı gerçekleşti!

Tarsus Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleştirdi. Açılış, yoklama ve saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan Meclis toplantısı gündem maddelerinin görüşülmesi ile devam etti.

vadişehir başakşehir toplantısı Haberi

vadişehir başakşehir toplantısı

Başakşehir’in 608 konut ve 40 ticari üniten oluşacak dev projesi görücüye çıkıyor. Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı’nın ortaklığıyla geliştirilen “Vadişehir” projesi Başakşehir’in en değerli noktasında hayata geçiriliyor.


26 Mart Perşembe günü Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek “Vadişehir” projemizin lansmanı Park Bosphorus Hotel'de...