25 / 04 / 2024

Vadistanbul Yıldızlı Oteli

Vadistanbul Yıldızlı Oteli

Artaş-Aydınlı-Keleşoğlu'nun oluşturduğu AKF Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 250 odalı 4 Yıldızlı Otel, 215 oda kapasiteli 5 Yıldızlı Otel olarak inşa ediliyor..

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye icradan satılık inşaat halinde 5 yıldızlı otel!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Direkli Mahallesi, 3237 ada 1 parselde yer alan inşaat halinde 5 yıldızlı oteli 94 milyon 691 bin 932 TL'ye icradan satıyor...

Sivas'ta 65.2 milyon TL'ye icradan satılık 4 yıldızlı otel!

Sivas 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Sivas İli, Merkez İlçesi, Kadıburhanettin Mahallesi'ndeki 4 yıldızlı oteli 65 milyon 218 bin 960 TL'ye icradan satıyor...

Vadistanbul’un 5 yıldızlı oteli için Radisson Hotel ile anlaşıldı!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesindeki 5 yıldızlı otelin, Radisson Blu markasıyla hizmete açılması için ön hazırlıklar tamamlandı.

Türkiye'de 5 yıldızlı yaşlı oteli için düğmeye basıldı!

Fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezleriyle dünyanın yıldızı olan Türkiye, yaşlı bakımında da marka olacak. İki farklı bakanlığın ortak girişimiyle 'yaşlı bakımı' konusunda 5 yıldızlı otel kurulması için start verildi. 2023 hedefi olan 20 milyar dolarlık sağlık turizminin altyapısını oluşturacak ça

Oğlakçı Turizm'den Fethiye'ye 5 yıldızlı otel!

Oğlakçı Turizm, 9 milyon TL yatırım bedeli ile 5 yıldızlı Lykia Botanika Beach & Fun Club Oteli Muğla Fethiye'de hayata geçiriyor..

Vadistanbul 5 Yıldızlı Otel projesi geliyor!

Artaş-Aydınlı-Keleşoğlu'nun oluşturduğu AKF Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 250 odalı 4 Yıldızlı Otel, 215 oda kapasiteli 5 Yıldızlı Otel olarak inşa ediliyor..

İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli İspanyollar açacak!

İspanyollar, ambargoların kalkması sonrası İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli açmaya hazırlanıyor. İspanyol Melia oteller zinciri, İran’ın ilk yabancı 5 yıldızlı otelini açmaya hazırlanıyor.

Marrion İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli oldu!

Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu.

Bursa İnegöl'ün ilk 5 yıldızlı oteli Marrion hizmete açıldı!

BURSA İnegöllü mobilyacıların bir araya gelerek hayata geçirdiği Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, misafirlerini ağırlamaya başladı.

İmga Kurtköy'de 4 yıldızlı otel projelendiriyor!

Kurtköy’de tek ticari mahal olan Osmanlı Bulvarı’nda, kendi mülkümüz olan arsaya, ileri teknoloji merkezi olarak mini bir silikon vadisi ile 4 yıldızlı bir oteli projelendirdik.

Yozgat Sorgun 5 yıldızlı Safa Termal oteli hizmete açıldı!

Yozgatın en büyük 5 yıldızlı oteli Safa Termal oteli Sorgun ilçesinde Sorgun Büyük Termal tesisleri içerisinde kurularak bölge turizminin hizmetine sunuldu.

Vadistanbul Yıldızlı Oteli Haberi

Vadistanbul Yıldızlı Oteli

Artaş-Aydınlı-Keleşoğlu'nun oluşturduğu AKF Adi Ortaklığı tarafından “Ofis, 250 odalı 4 Yıldızlı Otel, 160 Odalı 3 Yıldızlı Otel, Dükkan-Pasaj(AVM) projesi kapsamındaki otel, 5 yıldızlı otel olarak değiştirildi. 

İstanbul Sarıyer İlçesi'ne bağlı Ağazağa Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 250 odalı 4 Yıldızlı Otel projesinden vazgeçilerek, mevcut durumda 215 oda kapasiteli 5 Yıldızlı Otel yapılıyor.

49 milyon 130 bin 476,85 TL'ye mal olacak projede  “Ofis- Otel-Dükkan-Pasaj (AVM)” fonksiyonlarının yer aldığı tüm bloklarda inşaat aşaması tamamlandı.

215 oda kapasiteli 5 Yıldızlı Otel bloğunda da inşaat aşaması bitmiş olup, sadece iç dekorasyon işleri yapılacak.

Proje sahasına en yakın konut Vadi İstanbul Teras Evleri olup, proje sahasının 185 metre kuzeybatısında bulunuyor. 

Proje sahasının yakın çevresinde; 300 metre mesafede TT Arena Stadı, 550 metre mesafede Oyak Sitesi, 950 metre mesafede TEV Celalettin...