26 / 04 / 2024

Marrion İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli oldu!

Marrion İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli oldu!

Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu.



Türkiye'nin en büyük mobilya AVM'si Mobiliyum'un içinde yer alan İnegöl'ün ilk beş yıldızlı oteli Marrion, iş oteli konseptinin yanı sıra tasarımıyla da ilçenin simgelerinden oldu. Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çetin, 15 bin metrekarelik alanda kurulu olan 121 odalı otelde 250 yatak kapasitesinin bulunduğu bilgisini verdi. Çetin, zemin dahil 14 katı bulunan otelde 12 odanın süit, 18 odanın ise deluxe, diğerlerinin de junior süitten oluştuğunu bildirdi. 

Projede aynı zamanda sekiz bağımsız dükkanın bulunduğunu anlatan Çetin, bin 200 metrekarelik alanın SPA merkezi için değerlendirileceğini açıkladı. 


Otellerinde 800 ve 600 kişilik iki balo salonunun bulunduğunu söyleyen Mehmet Çetin, aynı zamanda dört adet birleştirilebilir toplantı odasına sahip olduklarını iletti. Otelin 12'nci katında fitness salonu, 13'üncü katında ise hem havuz hem de alacarte restoran ve kafeninyer aldığını belirten Çetin, "Otelimiz peyderpey faaliyete girdi. Nisan ayı gibi tam anlamıyla bir 5 yıldızlı otel hizmeti vermeye başlayacağız. Hedefimiz konaklama hizmeti verirken konsept olarak İnegöl'ün sosyal ihtiyaçlarım da karşılamak" dedi. 

Latince 'cesur, misafirperver' anlamına gelen Marrion sözcüğünün isim haklarını satm aldıklarım belirten Mehmet Çetin, otel için 25 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını hatırlattı. Çetin, Kasım ayında İnegöl'de düzenlenen Modef Expo Fuarı için 46 ülkeden gelen konsolosları otellerinde ağırladıklarım da hatırlatarak, çevre ü ve ilçelerden de çok sayıda konuk ağırladıklarının altını çizdi. 


İnegöl'ün ardından farklı lokasyonlarda da otel projelerine başlayacaklarını duyuran Mehmet Çetin, ilk proje için Yalova termal bölgesini adres gösterdi. 16 dönümlük arazide, beş yıldızlı termal ve kongre oteli planladıklarını anlatan Çetin, proje çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. 35 milyon dolarlık bir yatırım tutarı belirlediklerini kaydeden Çetin, Yalova projesinin tamamlanmasının ardından Mustafakemalpaşa'da bulunan arazüerinde de bir termal otel inşaatı planladıklarını bildirdi. 


Dünya Bölge 


Geri Dön