25 / 04 / 2024

Vahap Küçük perakende hedefleri

Vahap Küçük perakende hedefleri

TÜRKİYE ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan perakende, bu yıl yüzde 9 büyümeyi hedefliyor. (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük, bu yıl organize perakende cirosunun 120 milyar doları aşacağını söyledi.

A101 3-9 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta zeytinyağı, çay, ve deterjan çeşitlerinde indirim fırsatı!

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Haftanın Yıldızları katalog listeleri internet sayfasından yayımlandı. Bu hafta 3-9 Şubat'ta A101'de birbirinden cazip indirimli ürünler yer alıyor.

A101'den Haftanın Yıldızları Kataloğu! 2 Şubat 2024'te seçili ürünlerde güzel fırsatlar...

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Haftanın Yıldızları katalog listeleri internet sayfasından yayımlandı. 2 Şubat'ta A101'de birbirinden cazip indirimli ve ürünler bulunuyor.

BİM'den 23 - 26 Ocak 2024 indirim kataloğu! Elektronik eşyalarda cazip fırsatlar BİM'de...

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM aktüel ürün katalog listeleri yayınlandığını açıkladı. BİM, çeşitli elektronik ürünlerde indirim fırsatları sunuyor. Dijitsu 75' UHD Google Tv 23.999  TL, TCL 32' FHD Android Tv 5.699  TL, Casper VIA X30 Cep Telefonu 7.799  TL.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Kötü haber geldi: 242 perakende ürününün 166’sının fiyatı arttı! Rakamlar peş peşe açıklandı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul'da perakende fiyatı en fazla artan ve azalan ürünleri tek tek açıkladı. Kötü haber geldi: 242 perakende ürününün 166’sının fiyatı arttı. Eylül ayında fiyatı en çok artan ürün okul defteri oldu. İşte konuya ilişkin tüm detaylar...

Çeyiz düzeceklere müjde! BİM'e çeyiz paketi geliyor! Sakın kaçırmayın! 5-8 Eylül 2023 BİM Aktüel kataloğu!

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden BİM aktüel ürün katalog listeleri belli oldu. BİM kataloğunda bu hafataya özel çeyiz paketi bulunuyor. Peki  BİM kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışa çıkacak? İşte 5-8 Eylül 2023 BİM Aktüel kataloğu!

Perakende de güven endeksi yıllık bazda artarken aylık bazda gerildi!

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) aylık olarak düzenlediği, Perakende Güven Endeksi'nin (TEPE) 161'inci sayısını yayımladı.

Kampçılar bu aktüel ürünler kaçmaz! Şok markette Piknik Sandalyesi 159, Kamp Sandalyesi 159 TL'ye düştü! 

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan ŞOK market, 13-16 Mayıs aktüel ürün katalog listeleri yayımlandı. Kataloğu görür görmez markete akın etmek isteyen halk hemen eksiklerini belirledi. İşte detaylar.

Aldın Aldın! A101'e Calvin Klein parfüm modelleri geldi! Üstelik çılgın fiyatlara! 

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden A101 internete özel Aldın Aldın katalog listeleri merakla takip edilmeye devam ediyor. A101'in yayınlanan 4 Mayıs katalogunda Calvin Klein parfüm modellerinin de yer alması dikkat çekti. İşte 4 Mayıs 2023 A101 İnternete Özel Aldın Aldın kataloğu..

Almanya'da perakende satışlar, Mart ayında yıllık yüzde 8,6 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Almanya'da reel perakende satışlar, özellikle gıda ürünlerinde yükselen fiyatların Almanların satın alma konusunda isteksizliğini etkilemesi sebebiyle Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 2,4 ve yıllık bazda yüzde 8,6 geriledi.

BİM'de Filtre kahve 26,50 TL, ceviz içi 39,50 TL, 5kg yoğurt 97,50 TL'ye düştü!

BİM, Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olarak aktüel ürün katalog listelerini yayınladı. Bu haftanın BİM kataloğunda hangi ürünlerin satışa sunulacağı ise merak konusu. Gelin birlikte BİM kataloğunu inceleyelim ve nelerle karşılaşacağımıza bakalım.

A101'den çılgın indirimler başladı! Tost peyniri, sucuk, yumurta, tahin, daha neler neler... Sakın ama sakın kaçırmayın!

A101 8-15 Nisan aktüel ürünlerini Web sitesinden paylaştı. Türkiye'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan A101 Haftanın Yıldızları katalog listesi yayınlandı. İşte ayrıntılar...

Vahap Küçük perakende hedefleri Haberi

Vahap Küçük perakende hedefleri

TÜRKİYE ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olan perakende, bu yıl yüzde 9 büyümeyi hedefliyor. Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Vahap Küçük, bu yıl organize perakende cirosunun 120 milyar doları aşacağını söyledi. Büyümede yeni devreye girecek olan alışveriş merkezlerinin de etksinin olacağını belirten Küçük, "Bu yıl 20 alışveriş merkezi tüketicilere kapılarını açacak" diye konuştu. 


VERİMLİLİK ÖNE ÇIKACAK 

Bu yıl ülke ekonomisi ve perakende sektörünü etkileyebilecek unsurlar arasında komşu ve bölge ülkelerde yaşanan siyasal gerilimin ilk sırada yer aldığını vurgulayan Küçük şöyle devam etti: "Gerek Rusya ve Ukrayna'da, gerekse Irak ve Suriye gibi komşularımızdaki gerilim ve çatışmalar ticaretimizde ciddi anlamda belirleyici olmaya devam edecek. İçeride ise genel seçimler elbette önemli bir gündem maddesi olacak. Pazar çeşitlendirmesi, verimlilik ve özellikle de sürdürülebilirlik...