26 / 04 / 2024

vahdettin ertaş

vahdettin ertaş

SPK Başkanı Ertaş, AA'ya konuk olacak. Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı (SPK) Dr. Vahdettin Ertaş, sermaye piyasasındaki gelişmeleri ve gündemi yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

Vahdettin Ertaş: Küresel anlamda 2014 daha iyi geçecek!

Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş yaptığı açıklamada "2014 ’te belirsizliklerin azalmasıyla küresel piyasalarda ılımlı geçeceği öngörülen havanın iç piyasalara da yansımasını bekliyor" dedi

Vahdettin Ertaş: Yılbaşına kadar 25 şirketin halka arzı gerçekleşecek!

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2013 toplantısı' nda konuşan Sermaye Piyasası Kurulu ( SPK ) Başkanı Vahdettin Ertaş, yılbaşına kadar 25 şirketin halka arzının gerçekleşeceğini söyledi...

SPK, parasını finans merkezi için harcayacak!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İstanbul Finans Merkezi’ne yapılacak yeni binanın maliyetini önemli ölçüde çıkardı. Kurum, geçen yıl 111,6 milyon TL gelir elde etti...

Gayrimenkul finansmanıyla ilgili yeni düzenlemeler yapılacak!

SPK Başkanı Vahdettin Ertaş, önümüzdeki hafta 5 ayrı sukuk türünün karara bağlanacağını söyledi. Ertaş, gayrimenkul finansmanıyla ilgili yeni düzenlemelerin de yapılacağını belirtti...

Vahdettin Ertaş ne iş yapıyor? Vahdettin Ertaş nereden mezundur?

Vahdettin Ertaş ne iş yapıyor? Vahdettin Ertaş’ın mesleği nedir? Vahdettin Ertaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Vahdettin Ertaş kimdir?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Ertaş kimdir? Vahdettin Ertaş, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vahdettin Ertaş'ın biyografisi..

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gien İnşaat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 30 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Ertaş tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi kurmayları ile bir araya geldi! Konu MİR Kart..

Recep Tayyip Erdoğan bugün Vahdettin Köşkü’nde ekonomi kurmaylarıyla bir araya geldi. Cuma namazı sonrası yaptığı açıklamada toplantının konusunun MİR Kart ve Mir sistemi olacağı açıklandı.

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmet Ertaş tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Fyd Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fyd Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kamber Korkmaz ve Mustafa Kemal Ertaş ortaklığında kuruldu.

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Taşpınar tarafından kuruldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde! Yüzde 1'e düşüyor!

Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirleri Tanıtım Toplantısı'na Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temel gıdadaki yüzde 8 olan KDV'nin yüzde 1'e düşürüldüğünü belirtti.

1.500 akaryakıt istasyonu kapanabilir!

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkan Yardımcısı Musa Ertaş yaptığı açıklamada ay sonuna kadar 1.500 akaryakıt istasyonunun kapanabileceğine değindi.

Özdemirler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemirler Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahdettin Özdemir tarafından kuruldu.

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

vahdettin ertaş Haberi

vahdettin ertaş

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı (SPK) Dr. Vahdettin Ertaş, sermaye piyasasındaki gelişmeleri ve gündemi yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nin canlı toplantılar dizisi AA Finans Masası'nın bu haftaki konuğu SPK Başkanı Ertaş olacak.

Ertaş, yarın saat 14.30'da gerçekleştirilecek AA Finans Masası'nda sermaye piyasaları ve gündem hakkında değerlendirmelerde bulunacak.

Toplantı, yarın saat 14.30'dan itibaren aafinans.com'dan canlı olarak yayınlanacak.

-  AA Finans Masası'na daha önce konuk olanlar

AA'nın, finans piyasası profesyonelleri ile buluştuğu yeni platformu AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde gerçekleştirilen AA Finans Masası, daha önceki toplantılarında; Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TCMB Başkanı Erdem Başçı, BDDK Başkanı Mukim Öztekin, SPK eski Başkanı Prof....