26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi kurmayları ile bir araya geldi! Konu MİR Kart..

Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi kurmayları ile bir araya geldi! Konu MİR Kart..

Recep Tayyip Erdoğan bugün Vahdettin Köşkü’nde ekonomi kurmaylarıyla bir araya geldi. Cuma namazı sonrası yaptığı açıklamada toplantının konusunun MİR Kart ve Mir sistemi olacağı açıklandı.



ABD ziyaretinin peşi sıra New York'taki Türkevi'nde gazetecilerle bir araya gelen Başkan Erdoğan, gündemde olan Mir Kart'la ilgili atılacak adımlar hakkında şunları söyledi, "Alternatifler üzerinde çalışılıyor. İstanbul'da ilgili arkadaşlarımı toplayacağım. Nihai kararımızı birlikte vereceğiz" diyerek ABD dönüşünü işaret etmişti.

ACİL MİR KART TOPLANTISI!

Tarihler 26 Eylül’ü gösterdiğinde Başkan Erdoğan saat 15.00 civarında Vahdettin Köşkü'nde ekonomi kurmayları ile bir araya geldi.

Başkan Erdoğan bugün Cuma namazı çıkışında bir araya geldiği basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sorulardan bir tanesi gündemde yer alan Rusya'nın kullandığı Mir sistemine gelince, Başkan Erdoğan şu cevabı verdi:

“Ele alacağımızı burada açıklarsan bu doğru olmaz. Şimdi bu konuların hepsini inşallah biraz sonra başlayacağımız toplantıda ele alacağız. Tabii birde bu sadece bir mir kart olayı değil. Bunun alternatifi olarak elimizde neler var? Bunların üzerinde duracağız. Ne gibi adımlar atabiliriz?”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomi kurmayları ile bir araya geldi! Konu MİR Kart..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön