16 / 04 / 2024

Vakıf GYO sözleşme değişikliği

Vakıf GYO sözleşme değişikliği

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesi değişti ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesinde değişiklik yapıldı ve söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni 14 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. maddesi değişti ve tescil edildi. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin değişikliğine bakanlıktan onay!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. maddesinin değiştirilmesine, T.C. Ticaret Bakanlığı'nca izin verildi. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 10. maddesi değişti!

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin "Yönetim Kurulu ve Görev Süresi" başlıklı 10. Maddesinin ekli tadil metninde yer aldığı şekliyle değiştirilmesine karar verildi. 

Vakıf GYO'nun Esas Sözleşmesi'ndeki değişiliği tescillendi!

Vakıf GYO'nun Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinde değişiklik yapılmış olup söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni 16 Haziran 2020 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi ve 18 Haziran 2020 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi.

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği tescillendi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşme değişikliği onaylandı ve bugün Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO VSancaktepe için imzalar atıldı! Yeni proje!

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi için sözleşme imzalandı. İşte Vakıf GYO VSancaktepe projesi ile ilgili detaylar... 

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Kızılbük GYO hisselerinde manipülasyon için sözleşme imzalanmış: İşte borsa tarihine geçen büyük oyun!

Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının birikimlerini “fiyat oyunlarıyla” eriten manipülatörlerin aralarında imzaladığı yazılı sözleşme imzalandı. Mehmet Ali Ilıcak ile Bilal Turgut'un Kızılbük GYO hisseleri için yaptığı spekülasyon anlaşması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için 7 milyar 770 milyon TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Bodrum Muğla Türkbükü arsası için  sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Muğla Türkbükü arsası için hangi firma ile sözleşme imzalandı? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Vakıf GYO İki Konak projesi için imzalar atıldı! Yeni proje! 

Vakıf GYO tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek olan İki Konak projesi için imzalar atıldı. Peki İki Konak projesinin sözleşme bedeli ne kadar? Projeyi hangi firma inşa edecek? İşte merak edilenler... 

Sinpaş GYO, Finanskent arsası için Arı Finansal Kiralama ile sözleşme imzalayacak! 

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finanskent Mahallesi, 2432 ada, 11 parseldeki 22.965,43 metrekarelik arsa için yeni bir sözleşme imzalanmasına karar verildiği açıklandı.  İşte ayrıntılar...

Akiş GYO Caddebostan projesi için kat karşılığı inşaat sözleşme imzalayacak! 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu toplantısında Kadıköy gayrimenkulü ile ilgili bir karar alındı. Bu kapsamda sözleşme imzalanmasına karar verilirken, sözleşme detayları da belirlendi. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik ticari alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a sattı!

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

Vakıf GYO kayıtlı sermaye tavanını 750 milyon TL artıracak!

Vakıf GYO'nun 11 Şubat 2022 tarihli toplantısında, kayıtlı sermaye tavanının, 1 milyar TL'den 1 milyar 750 milyon TL'ye yükseltilmesine karar verilmişti. Şirketin, SPK'ya yaptığı sermaye artırımı başvurusu uygun görüldü. 

Melek Melis Taşkanal, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO'da Yatırımcı İlişkileri Uzman Yardımcısı olarak görev yapan Melek Melis Taşkanal 5 Ocak 2022 arihi itibarıyla görevinden ayrıldı. 

Vakıf GYO sözleşme değişikliği Haberi

Vakıf GYO sözleşme değişikliği

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirketin esas sözleşmesinin tescil ve ilanı hakkında açıklama yaptı. 

Vakıf GYO Esas Sözleşmesi'nin 7. maddesinde değişiklik yapılmış olup, söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni 28 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi ve 28 Nisan 2021 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edildi. 

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Esas Sözleşmesinin 7. maddesinde değişiklik yapılmış olup, söz konusu değişikliklere ilişkin tadil metni 28 Nisan 2021 tarihinde İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş ve 28 Nisan 2021 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde ilan edilmiştir. Son değişiklikleri içeren yürürlükteki esas sözleşme ektedir. 

Dosya için