26 / 04 / 2024

Vakıf varlık yatırımcı raporu

Vakıf varlık yatırımcı raporu

Vakıf Varlık Kiralama 1 Ocak 2020-31 Mart 2020 hesap dönemine ilişkin yatırımcı raporunu yayınladı... 

İngiltere’den yabancı kripto yatırımcısına büyük müjde!

Son dönemlerde ekonomisinde önemli sarsıntılar yaşayan Birleşik Krallık hükümetinden, kripto varlık yatırımcılarına yeni yılda müjdeli bir haber geldi.

Muhalefetten Borsa İstanbul ile ilgili küçük yatırımcıya da yetkililere de sert uyarılar!

Kılıçdaroğlu, Borsa İstanbul'daki bazı şirketlerin piyasa değerlerinin bilerek şişirildiğini ve küçük yatırımcıya bu rakamlar üzerinden hisse satılırken yabancıların da bu seviyeleri fırsat bilip satış yaparak payını azalttığını ileri sürdü.

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Varlık Kiralama'nın fon kullanıcısı olarak yer aldığı ve Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla gerçekleştirilen 250 milyon TL nominal değerdeki, 98 gün vadeli kira sertifikalarının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamamlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'sine kadar artırılabilecek 400 milyon TL'ye kadar 119 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracına ilişkin SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Vakıf Varlık Kiralama 415 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK62162 ISIN kodlu, 70 gün vadeli, 415 milyon TL tutarında yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamam...

Vakıf Varlık Kiralama'dan 450 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 450 milyon TL tutarında ve azami 185 gün vadeli, kira sertifikaları ihracına SPK'dan onay geldi.

Vakıf Varlık Kiralama'dan 190 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 190 milyon TL tutarında ve azami 185 gün vadeli, kira sertifikaları ihracına SPK'dan onay geldi.

Vakıf Varlık Kiralama'dan 650 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 650 milyon TL tutarında ve azami 185 gün vadeli, kira sertifikaları ihracına SPK'dan onay geldi.

Vakıf Varlık Kiralama 725 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 70 gün vadeli, 725 milyon TL tutarında yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara (halka arz edilmeksizin) satışı tamamlandı.

Vakıf Varlık Kiralama 750 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın TRDVVRK62147 ISIN kodlu, 112 gün vadeli, 750 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamamlandı.  

Vakıf Varlık Kiralama'dan 250 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 250 milyon TL tutarında ve azami 375 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 70 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 70 milyon TL tutarında ve azami 130 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 1 milyar TL tutarında ve azami 200 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Vakıf varlık yatırımcı raporu Haberi

Vakıf varlık yatırımcı raporu

Vakıf Varlık Kiralama Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 01.01.2020 - 31.03.2020 dönemine ilişkin hazırlanmış olan yatırımcı raporu hakkında açıklama yaptı.

Vakıf Varlık Kiralama tarafından 1 Ocak 2020-31 Mart 2020 hesap dönemine ilişkin hazırlanmış olan yatırımcı raporu yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama A.Ş.'nin KAP açıklaması: 
Şirketimizin 01.01.2020 - 31.03.2020 dönemine ilişkin hazırlanmış olan "Yatırımcı Raporu" ekte yer almaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Yatırımcı raporu için