28 / 03 / 2024

Vakıf Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 1 milyar TL tutarında ve azami 200 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 



Vakıf Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Tertip İhraç Belgesi hakkında açıklama yaptı.

Vakıf Varlık Kiralama'nın yurt içinde halka arz edilerek veya halka arz edilmeksizin nitelikli ve/veya tahsisli olarak yatırımcılara satılmak üzere 15 milyar TL ihraç tavanı içinde farklı tertip, vade ve türlerde kira sertifikası ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru onaylandı. İzahname kapsamında, şirket tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 1 milyar TL tutarında ve azami 200 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin yurt içinde halka arz edilerek veya halka arz edilmeksizin nitelikli ve/veya tahsisli olarak yatırımcılara satılmak üzere 15.000.000.000.-TL (OnBeşMilyarTürkLirası) ihraç tavanı içinde farklı tertip, vade ve türlerde kira sertifikası ihraç edilmesi için Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'na yaptığı başvuru, SPK'nın 31.12.2020 tarih ve 79/1622 sayılı kararı ile onaylanmıştı. Bu izahname kapsamında, Şirketimiz tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 1.000.000.000.-TL (BirMilyarTürkLirası) tutarında ve azami 200 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK tarafından onaylanan Tertip İhraç Belgesi ekte sunulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Tertip İhraç Belgesi için 


Geri Dön