24 / 04 / 2024

VakıfBank devlet destekli konut kredisi

VakıfBank devlet destekli konut kredisi

Kamu Bankaları son günlerde devlet destekli kredi kampanyalarına hız verdi. VakıfBank’ta bu kapsamda devlet destekli konut kredisi ürünleri için faiz oranlarını aylık yüzde 0.58’e kadar düşürdü.

VakıfBank devlet destekli konut kredisi faizleri 0.58’e düştü!

VakıfBank konut kredi faizleri son yıllarda görülmemiş bir eşiğe kadar geriledi. Bankanın kentsel dönüşüm için devlet destekli konut kredisi faizler yüzde 0.58’e düştü.

3 bankada kıyamet koptu! Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar inanamadı!

Emekli vatandaşların en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank emeklilere verdikleri promosyonları artırmaması nedeniyle müşterilerini başka bankalara kaptırdı. Devlet bankalarından umduklarını bulamayan emekliler isyan etti...

3 bankada kıyamet koptu! Halk Bank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Emeklilerin en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası emeklilere verdikleri promosyonların düşük olması nedeniyle müşterilerini başka bankalara kaptırdı. Devlet bankalarından müjde bekleyen emekliler isyan etti...

Kredi çekeceklere müjde! Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası’ndan düşük faizli kredi fırsatı

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank hesabı olan vatandaşların başvurabileceği düşük faizli kredi başvuruları alınmaya başladı. Milyonlarca kişi ise nereden daha düşük şekilde faizli kredi bulabilirim diye merak etmekte. Devlet bankaları ise bu konuda birbirleri ile adeta yarışa girdi. 

Düşük faizli kredi arayanlara müjde! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası duyurdu

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank hesabı olan kişilerin başvurabileceği düşük faizli kredi başvuruları hayata geçmeye başladı. Milyonlarca vatandaşlar ise nereden daha düşük şekilde faizli kredi çekebilirim diye merak etmekte. Devlet bankaları ise bu konuda birbirleri ile yarışa girdi. İşte detay

Düşük faizli kredi müjdesi! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası açıkladı

Ziraat Bankası Halkbank ve Vakıfbank hesabı bulunan kişilerin başvurabileceği düşük faizli kredi başvuruları başladı. Milyonlarca vatandaşlar ise nereden daha düşük faizli kredi çekebilirim diye düşünüyor. Devlet bankaları ise bu konuda yarışa girdi. İşte detaylar…

Vakıfbank, Gelire Endeksli Senetler için talep topluyor! 22 Haziran'da sona erecek!

VakıfBank, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ihraç edilen Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senetleri (GES) için talep toplama sürecini başlattı. 22 Haziran atrihine kadar sürecek talep toplama için asgari miktar 1.000 lira olarak açıklandı.

VakıfBank devlet destekli konut kredisi faizleri 0.58’den başlıyor!

Kamu Bankaları son günlerde devlet destekli kredi kampanyalarına hız verdi. VakıfBank’ta bu kapsamda devlet destekli konut kredisi ürünleri için faiz oranlarını aylık yüzde 0.58’e kadar düşürdü.

VakıfBank devlet destekli konut kredisi faizleri 0.58’e düştü!

VakıfBank konut kredi faizleri son yıllarda görülmemiş bir eşiğe kadar geriledi. Bankanın kentsel dönüşüm için devlet destekli konut kredisi faizler yüzde 0.58’e düştü.

VakıfBank konut kredisi faiz oranları arttı!

VakıfBank’ta bugün itibariyle Ziraat Bankası gibi konut kredisi faiz oranlarında artış uyguladı. VakıfBank’ın konut kredisi faiz oranını yüzde 1.45 olarak uyguluyor...

VakıfBank konut kredi faiz oranlarında son durum!

VakıfBank bugün itibariyle ihtiyaç kredisi faiz oranlarını arttırdı. Banka konut kredisi ve taşıt kredisi faiz oranları değişmedi...

VakıfBank konut kredisi kampanyaları 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri dahilinde bir çok düşük faizli ve avantajlı kredi seçeneği sunuyor. VakıfBank’ın konut kredisi faiz oranları ne kadar?

VakıfBank yüzde 0.98 faizle 2 binden fazla konut satıyor!

VakıfBank uyguladığı kampanya ile yurt genelinde konut fiyatı üzerinden yüzde 20 indirim uygulayarak yüzde 0.98 konut kredisi faiz oranı ile 2.000’den fazla konut satıyor.

VakıfBank konut kredisi masrafları ne kadar 2019?

VakıfBank konut kredisine ek ne kadar masrafı uyguluyor? VakıfBank’ın konut kredisine ek uyguladığı zorunlu sigortalar neler? 

VakıfBank devlet destekli konut kredisi Haberi

VakıfBank devlet destekli konut kredisi

VakıfBank tabela faiz oranları için yüzde 1.09 faiz oranı sunsa da sıfır konut almak isteyen tüketiciye yüzde 0.79, ikinci el konut almak isteyenlere ise yüzde 0.94 faizle konut kredisi kullandırıyor. Banka devlet destekli oranlarla kentsel dönüşüm kredilerinde ise yüzde 0.58’den başlayan faiz oranları sunuyor.

Kentsel Dönüşüm Devlet Desteği

VakıfBank Kentsel Dönüşüm Konut Kredisi ürünü dahilinde 10 yıl vadeye kadar yüzde 0.99 faiz oranı uyguluyor. Bu orana ek olarak devlet tarafından A sınıfı verimliliğe sahip konutlara yüzde 0.41, B sınıfı verimliliğe sahip konutlara yüzde 0.37, standart konutlara da yüzde 0.33 oranında destek sağlanıyor.

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; devlet desteği dahil kentsel dönüşüm konut kredisi faiz oranları A sınıfı verimli konutlar için yüzde 0.58, B sınıfı verimliliğe sahip konutlar için...