25 / 04 / 2024

Vakıfbank, Gelire Endeksli Senetler için talep topluyor! 22 Haziran'da sona erecek!

Vakıfbank, Gelire Endeksli Senetler için talep topluyor! 22 Haziran'da sona erecek!

VakıfBank, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ihraç edilen Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senetleri (GES) için talep toplama sürecini başlattı. 22 Haziran atrihine kadar sürecek talep toplama için asgari miktar 1.000 lira olarak açıklandı.



Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından, yatırım araçlarının çeşitlendirilmesi, yatırımcı tabanının genişletilmesi ve yatırımcıların Türk Lirası cinsi varlıklara yönelimlerinin teşvik edilmesi için Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senedi (GES) ihraç edileceğinin açıklanması sonrasında VakıfBank talep toplama sürecine start verdi. 

Vakıfbank, Gelire Endeksli Senetler için talep topluyor! 22 Haziran da sona erecek!

Talep toplama dönemi, tüm Türkiye’de 22 Haziran'a kadar devam edecek ve senetler, 24 Haziran 2022 tarihinde yatırımcıların hesaplarına aktarılmış olacak. 

İşte Gelire Endeksli Devlet İç Borçlanma Senedi'ne ilişkin merak edilen tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön