25 / 04 / 2024

Kemaliye Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği 25 Haziran'da sona erecek!

Kemaliye Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği 25 Haziran'da sona erecek!

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde 36'ncısı düzenlenen "Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği" çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla devam ediyor. Kemaliye 36. Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği 25 Haziran'da sona erecek




Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde 36'ncısı düzenlenen "Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği" çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla devam ediyor.


Kemaliye 36. Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları Şenliği kapsamında, aralarında merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun kızı Necla'nın da bulunduğu bir grup, Erzincan'da görev yaptığı 9 yıl boyunca doğa sporlarının ve turizmin gelişmesine yönelik çalışmalara imza atan Yazıcıoğlu anısına, Fırat Nehri'nin kolu olan Karasu'da rafting yaptı.


Babasının yıllar önce yüzdüğü ve rafting yaptığı yerde Munzur Fırat Doğa Sporları Derneği kadın rafting takımıyla kürek çeken Necla Yazıcıoğlu'nun duygulandığı görüldü.


Yazıcıoğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Rahmetli babamın rafting yaptığı sularda az da olsa rafting yapabilmenin keyfini yaşadım, onun için dua ettim. Kanoyla nehri tek başıma geçip onu anmak isterdim. Burası harika bir yer, cennet. Babamın buraya neden aşık olduğunu çok iyi anlıyorum" diye konuştu.


Babasıyla yıllar önce Fırat Nehri'nde bir kez rafting yaptığını dile getiren Yazıcıoğlu, "Onun o heyecan ve enerjisiyle Fırat’ın sularında olmak apayrı bir keyifti, şimdi onsuz yapmak hüzünlü oldu. Tek yapabildiğim şey ona dua etmek" dedi. Kemaliye'deki şenlik, 25 Haziran'da sona erecek.


AA


Geri Dön